Šta čeka Luku zbog fizičkog napada na Natašu Bekvalac? Evo koliko košta nasilje u Srbiji

Nataša Bekvalac sa advokatom Nemanjom Aleksićem iz Novog Sada podnela je prijavu za nasilje u porodici

Luku Lazukića (37), koji je juče priveden u policiju na saslušanje zbog napada na suprugu, pevačicu Natašu Bekvalac (37) očekuje nanogica ili samo uslovna kazna!

Ti si jedno g****! Saša Vidić ogorčen posle fizičkog napada na Natašu Bekvalac (VIDEO)

Naime, Lazukić je juče kasno popodne pušten da se brani sa slobode, dok je Nataša Bekvalac sa advokatom Nemanjom Aleksićem iz Novog Sada podnela prijavu za nasilje u porodici sa povrednim listom koji je sačinjen u Urgentnom centru.

Prema novim zakonskim odredbama koje se tiču porodičnog nasilja, za lakše telesne povrede nasilniku je zaprećena kazna zatvora od 3 meseca do 3 godine, a za teške telesne povrede od dve godine do 10 godina zatvora.

Nataša Bekvalac odlazi u Urgentni centar na pregled Foto: e-stock.us

Težina nasilja je najvažnija prilikom odmeravanja kazne. Za blaži oblik nasilja okrivljeni će dobiti uslovnu kaznu, ali za dugogodišnje psihičko nasilje, koje narušava duševni mir, može da dobije zatvorsku kaznu.

Luka pušten da se brani sa slobode, dobio zabranu prilaska Nataši: Evo šta je muž Bekvalčeve izjavio na saslušanju

U pojedinim slučajevima, nasilnik može da sklopi i nagodbu s tužilaštvom da prizna delo koje mu se stavlja na teret i da zauzvrat dobije nanogicu. Ukoliko nasilnik dosad nije činio krivična dela i ako su povrede konstatovane kao lakše, i ako je to učinio samo jednom, sudija može da izrekne i uslovnu kaznu.

U toku jučerašnjeg dana, pevačica Nataša Bekvalac nije izlazila iz svog stana na Dedinju, a društvo su joj pravili roditelji i sestra. Lazukić je prespavao kod svojih roditelja u Novom Beogradu.

Pogledajte kako je izgledala Nataša Bekvalac na prijemu u bolnicu:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sanja

    15. april 2018 | 14:22

    Pored krivične, pokreni protiv njega i parnicu za novčanu naknadu za pretpljeni strah i bol.Traži odštetu i za duze ne pojavljivanje na sceni jer ti je to jedini izvor prihoda.Toliko da mora da uzmu i ćaletu mu stan ako nema da plati + parnicu za razvod i alimentaciju.Pa nek njemu drugovi pozajme da se izvlači.Nek tuče sam sebe.

  • Caki

    15. april 2018 | 14:55

    Nema opravdanja za batine bez obzira sto svi znaju da nije ni ona cvecka!

  • Milica

    15. april 2018 | 17:18

    Ne znam šta čeka Luku al znam da Nataša čeka sledećeg četvrtog muža

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA