Na Natašinom telu su vidljivi tragovi nasilja: Pevačicin otac u agoniji nakon što je njegovu ćerku fizički napao muž

- Ne može čovek biti dobro posle ovakve tragedije. Niko od nas nije dobro - izjavio je Dragoljub Bekvalac

  • 29

Nakon što je Natašu Bekvalac fizički napao njen suprug Luka Lazukić, pevačicin otac Dragoljub Bekvalac kaže da porodica prolazi kroz pravu agoniju, kao i da se nada da će reagovati državni organi i kazniti Lazukića.

Luka pušten da se brani sa slobode, dobio zabranu prilaska Nataši: Evo šta je muž Bekvalčeve izjavio na saslušanju

Dragolub Bekvalac kaže da je cela porodica uz Natašu i njene ćerke Hanu i Katju.

- Ne može čovek biti dobro posle ovakve tragedije. Niko od nas nije dobro. Na Natašinom telu su vidljivi tragovi nasilja i trenutno samo mislimo o njenom oporavku - izjavio je poznati fudbalski trener i dodao:

Foto: e-stock.us

- Nataša je javna ličnost i trenutno je u žiži javnosti zbog ovog incidenta tako da vas molim da nas razumete što još ne želi da priča o ovoj temi niti da se medijski eksponira. Međutim, mogu da vam kažem da se nadamo da će upravo ova nesreća koja se dogodila jednoj javnoj ličnosti probuditi nadležne. Mi smo pravna država, verujemo u naše zakonodavstvo i nadamo se da će nadležni odreagovati na adekvatan način jer je krajnje vreme da se stane na kraj nasilju u porodici.

Foto: e-stock.us

Bekvalac ističe da ono što se dogodilo njegovoj ćerki može da se desi svima, i apeluje da se stane na put nasilju nad ženama.

- Moramo postati svesni toga da se to može desiti svima i bojim se da takve stvari ne uzmu previše maha ukoliko pravosudni organi ne budu na sve takve slučajeve reagovali brzo i primereno. Moja poruka je jasna: ‘’Nasilju u porodici se mora stati na put’’ - zaključio je Dragoljub Bekvalac.

Video: Prvi snimak Nataše Bekvalac nakon što ju je fizički napao suprug:

(Telegraf.rs/izvor: Blic)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Andjela

    15. april 2018 | 15:48

    Muskarac koji se opredeli na brak i porodicni zivot treba da shvati da su momacki dani iza njega, da nema vise dopisivanja, muvanja i izlazaka do jutra, treba da mu priorotet budu zena i deca i kako da kvalitetno provede vreme sa njima, a ne da misli samo na zabavu , razonodu i kratkotrajna zadovoljstva. Porodica je velika odgovornost! Ako muskarac nije zadovoljan u braku, to treba i da kaze, treba naci resenje i videti kako dalje, najlakse je prevariti i povrediti...

  • Hulk

    15. april 2018 | 14:54

    Sta trazi novopeceni tata u kafani posle mesec dana.Mesto mu je uz zenu i dete..

  • Ana

    15. april 2018 | 14:57

    Zao mi je Natase ali u isto vreme joj i zavidim...kada sam ja prolazila kroz taj pakao nikog nije bilo pored mene jer roditelje nemam,tesko je biti sam i sam se izboriti psihicki da ne odlepis od budala a i sacuvati zdrav razum i svoj zivot

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA