"Lapsus band" večeras u Kasini! Premijerno pevaju pesmu "Foliraš" (VIDEO)

Članovi najveće regionalne muzičke senzacije otpevaće svoje velike hitove poput "Budalo", "Hendikepiran", "Santa leda", "Lažo" ali i velike hitove drugih kolega i još jednom pokazati zašto "Kasina" važi za mesto na kome je najbolji provod

  • 0

Jedan od trenutno najpopularnijih mladih bendova "Lapsus band" večeras će nastupiti u najprestižnijem prestoničkom klubu "Kasina"

Članovi najveće regionalne muzičke senzacije otpevaće svoje velike hitove poput "Budalo", "Hendikepiran", "Santa leda", "Lažo" ali i velike hitove drugih kolega i još jednom pokazati zašto "Kasina" važi za mesto na kome je najbolji provod.

Foto: Promo

- Veliko je zadovoljstvo nastupati na kultnom mestu kao što je "Kasina" i potrudićemo se da svima koji dođu priredimo noć za pamćenje a kada smo gostovali pre mesec dana publika je bila prezadovoljna i dobijali smo samo reči hvale. Najbitnije nam je da naša publika uživa na našim nastupima - rekli su momci iz "Lapsus band-a".

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA