Optuživan je za nasilje nad ženom, tužba je povučena, a evo šta Adil kaže o Nataši Bekvalac i Luki Lazukiću (VIDEO)

Adil Maksutović osvrnuo se na slučaj Nataše Bekvalac i Luke Lazukića i dao komentar koji će mnoge iznenaditi

  • 14

Jedan od najboljih srpskih pevača, Adil Maksutović, pre nekoliko godina našao se u medijskoj žiži zbog iste stvari koja se sada pripisuje Luki lazukiću, suprugu Nataše Bekvalac.

Popularni folker bio je osumnjičen da je nakon porodične svađe pretukao svoju ženu Anu, ali je nakon medijske hajkečitava stvar okončana tako što su sve optužbe protiv Maksutovića povučene. Adil, koji i danas povremeno ispašta zbog činjenice da se njegov lik i ime često nađu u serijalima o poznatima koji su vršili nasilje nad ženama, osvrnuo se na slučaj Nataše Bekvalac i Luke Lazukića.

Dva vrhunska pevača u duetu! Naježićete se kada čujete Adila (34) i malog Ljubu (6)! (VIDEO)

Iako bi mnogi pomislili da će Maksutović, zbog svega što ga je zadesilo, odmah stati na stranu optuženog muškarca, njegov komentar će mnoge iznenaditi.

Poslušajte:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ljubica

    23. april 2018 | 21:57

    gzej je pricao da adil tuce njegovu anu.

  • Mudri Gospodin

    25. april 2018 | 01:15

    Kad pogledate istoriju zivota ove dame zar vam se ne cini da ima nesto u njoj i njenom ponasanju sto mi ne znamo a sto razbesni i naljuti njene partnere? Svi su navalili da kritikuju ovog coveka, a niko od nas ne zna u 4 oka kakva je ona-mozda je ljubomorna, nesigurna, netakticna, posesivna, narcisoidna, ocekuje da se svet vrti oko nje, ocito razmazena od detinjstva, juri muskarce forsira udaje jednu za drugom. Potsetimo se kako je onaj prvi muz Daca je jedva cekao da se izvuce iz situacije s njom i kad god su ga pitali o njoj docnije covek je izbegavao...Zenama je oruzje jezik a muskarca to ume da razbesni. Ona je lepa slatka lako ih zavede, no izglkeda nema u sebi osobine stabilne karakterne strpljive zene. Zivot nije hir, a za dugotrajan brak treba mnogo strpljenja razumevanja uvazavanja potreba druge osobe, popustanja ...Ne bih uopste osudio ovog coveka, iako nista ne znam o njemu sad prvi put cujem. Ako je imao druge dame i dopisivao se , to je pogresio. I makar je trebao da je uvidjavan prema zeni pa da eliminise poruke u telefonu i da joj ne da materijal da ga napadne. A natasa treba da vaspitava decu i da se smiri, i da prestane da izigrava Barbiku, nego da odraste i bude stalozena i posvecena majka, i da prestane da juri svakog novog da se ozeni njome...

  • Šta reći

    24. april 2018 | 08:51

    Ne znači i ako žena povuče izjavu za nasilje da ga nije bilo. Ili su zastrašene ili procenjuju da ne mogu same da opstanu ekonomski sa detetom ili su ucenjene, a i psihološki nisu ok. U ovom slučaju najviše verujem Džeju jer se vidi da ga je mnogo potreslo šta je doživela njegova ćerka. Ali ona je odlučila da pređe preko svega i sve zataška i vrati se nasilniku. Ne treba da bude iznenađena kad se nasilje ponovi o to u gorem obliku i kad krene i na dete.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA