≫ 

Sve ovo me je ojačalo: Boris Novković progovorio o bolesti sina Noe sa kojom se bore 8 godina

- Najdragocenije mi je da provodim vreme sa njim, i najdragocenije mi je da imam fantastičan odnos sa svojom decom - kaže Novković

  • 0

Pevač Boris Novković i njegova bivša supruga Lucija osam godina bore se sa zdravstvenim problemom sina Noe, a pre nekoliko meseci saznao je Noa boluje od autizma.

Boris je sada progovorio na ovu temu, a na samom početku rekao je koliko mu znači to što je inspirisao ljude da se bore.

- Znači mi puno. Ja to gledam kroz dve prizme. Jedna prizma je svako ima izbor da živi život kako živi. Roditeljstvo je meni sveta stvar, kad je roditeljstvo u pitanju ja sam tu vrlo strejt - kaže Boris.

Boris Novković otkrio ko je Tamara iz njegovog hita (VIDEO)

Novković je zbog bolesti sina zapostavio karijeru, ali mu to ni najmanje nije važno, pošto je i njemu i supruzi primarna briga upravo sin.

- To mi nije teško padalo, čak je i bilo dobro pauzirati malo u karijeri. Najdragocenije mi je da provodim vreme sa njim, i najdragocenije mi je da imam fantastičan odnos sa svojom decom. To ne može ništa zameniti u životu - kaže Boris.

Foto: Instagram/boris_novkovic

- Sve te ojača kao čoveka! Sve što je prošlo kroz mene kao iskustvo bilo loše, bilo dobro, bolno... Za sve što se dešava postoji neki razlog. Nismo mi na ovom svetu da bi smo bili doktori, muzičari, arhitekte, ovde smo da učimo o nama samima kroz ovakve teške situacije- objašnjava Novković.

- Razmenjivao sam savete sa mnogim roditeljima koji se suočavaju sa istim problemom. Još je na ovim prostorima tabu tema kada je autizam u pitanju, ali na svu sreću stvari idu nabolje - pozitivno je rekao pevač.

Posle tri razvoda ponovo zaljubljen: Boris Novković ima novu devojku, prava je lepotica, i već uživaju u zajedničkom odmoru! (FOTO)

Podsetimo, kada je Boris saznao da njegov sin boluje od autizma, u medijima su se pojavljivali naslovi kako je posle razvoda od Ines sa kojom je u braku bio osam meseci, odmah našao novu devojku, te da uživa u ženama, provodu i alkoholu.

Upravo takvi naslovi Borisa su naterali da se otvori i kaže kroz šta prolazi, pošto se nije znalo da je njegov drugi sin, kojeg je dobio sa bivšom suprugom Lucijom, dete sa specijalnim potrebama.

Foto: Promo

- O tome ne želim da razgovaram, ali to je moj prioritet u životu, da brinem o detetu, kao i ostaloj svojoj deci. Što niko ne zna? Jednostavno ne pričam o privatnim stvarima. Izneo sam u javnost činjenicu da se brinem o porodici, a da me pogađaju stvari kada neko iznosi laži o meni. U jednom trenutku sam jedan deo svoje karijere prekinuo upravo zbog zdravstvenih problema mog deteta, borimo se svi zajedno i dajemo sve od sebe da Noa bude dobro. Ali sada ne želim mnogo o tome da polemišem. Morate da me razumete - rekao je tada Boris.

VIDEO: Luka Lazukić o Nataši, Dači, Ljubi i starateljstvu nad ćerkom Katjom

Daljinac

(Telegraf.rs/Bli)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA