≫ 

Nije prošla ni jedna noć od ovih 7.300 da ti nisam rekla da te volim... Ana Nikolić emotivnom porukom o pokojnom ocu rasplakala mnoge (VIDEO)

- Taj prokleti, najružniji, najtužniji dan - napisala je pevačica na Instagramu

  • 1

Za Anu Nikolić današnji datum je jedan od najtužnijih u životu, budući da se navršilo punih dvadeset godina kako njen tata više nije među živima. 

Pevačica je i ove godine u znak sećanja na svog oca ispisala emotivnu poruku kojom je iskazala svoju tugu i bol, a osim toga duboko je ganula i rastužila svoje pratioce.

- 20 godina prođe... A taj 11.05.1998. nikako... Taj prokleti, najružniji, najtužniji dan. Nedostaješ... Za sve što prošlo je, za sve što dolazi.... Nije prošla ni jedna noć od ovih 7.300 da ti nisam rekla da te volim... - napisala je Ana i dodala:

Ana Nikolić, Foto: Instagram/ananikolicofficial

- Znam da si ponosan na Marka i mene kakvi smo ljudi postali... I sve što sam radila, radila sam kao da si tu... A mama, ona te je zamenila dostojno, snažno i jako, kakva je uvek i bila. Volimo te! - napisala je Ana uz emotivni video sa tatinim fotografijama, koji je u pozadini upotpunila svojom hit baladom simboličnog naziva "Da te vratim".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA