Nije Ana, ali je bomba! Rasta snimio duet sa opako seksi pevačicom! (FOTO)

Stefan Đurić Rasta udružio je snage sa mlađom koleginicom u pesmi "Moj muškarac"

  • 1

Uprkos tome što promoviše svoj novi projekat, popularni reper Stefan Đurić Rasta prihvatio je poziv mlade muzičke nade Katarine Didanović da ukrste glasove i urade zajedničku numeru i više nego intrigantnog naziva "Moj muškarac".

- Počastvovana sam da nakon duetske pesme sa Leksington bendom imam priliku da sarađujem sa trenutno veoma popularnim autorom i izvođačem. Imam veliku tremu pred premijeru pesme, jer se kompletan Rastin tim posvetio celom projektu - reka je pevačica.

Nije prošla ni jedna noć od ovih 7.300 da ti nisam rekla da te volim... Ana Nikolić emotivnom porukom o pokojnom ocu rasplakala mnoge (VIDEO)

Snimanje spota za pesmu "Moj muškarac", Foto: Promo

Rasta i Katarina pre nekoliko dana ekranizovali su novu pesmu "Moj muškarac", te sa velikim nestrpljenjem mlada pevačica očekuje komentare publike, ali i svojih najbližih.

- Smatram da sam odlično odradila svoj deo posla, kao i Rasta, naravno. Mnogi će pomisliti da ću u novoj pesmi promeniti i svoj stil pevanja, ali svakako je još zanimljivije što ništa nismo menjali. Rasta zvuči potpuno autentično, kao i ja - istakla je mlada pevačica.

Katarina Didanović na snimanju duetske pesme sa Rastom, Foto: Promo

Atraktivna brineta poznata je već publici po "Zvezdama Granda", odakle je i uplovila u estradne vode. Iako važi za jednu od najatraktivnijih mladih pevačica, Katarina ističe da pesma "Moj muškarac" nije autobiografska, jer trenuno takvog u njenom životu nema.

- O tome zaista ne pričam, niti razmišljam. To se jednostavno desi, tako da verujem da će možda posle moje nove pesme koja nosi simboličan naziv neki momak, posle slušanja, saznati kakav je to "Moj muškarac" - kaže Katarina sa osmehom.

Katarina Didanović, Foto: Promo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivangm🚴‍♂️

    11. maj 2018 | 16:37

    Bas bih voleo da upoznam osobu koja slusa ovo nazovi muzikom...🤔

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA