≫ 

Albanac koji se predstavlja kao Britanac, i ovo mu nije prvi skandal! Ko je momak koji je napravio haos na pesmi Evrovizije? (FOTO)

Mladić je autor nekoliko onlajn knjiga, te samozvani aktivista za slobodu medija

  • 7

63. po redu Evrosong završen je prethodne noći u Lisabonu, a pobedu je odneo Izrael, odnosno njihova predstavnica Neta sa pesmom "Toy".

Međutim, iako je sve vodilo ka tome da veče bude u znaku pesme i zabave, Evroviziju je obeležio skandal, kada je izvesni momak upao na binu i oteo mikrofon predstavnici Velike Britanije, pevačici Su Ri.

Momak je brzo obuzdan, a nakon otimanja mikrofona i vikanja "Nacisti!" nasred bine priveden je u policiju.

Dr A.C. Foto: Instagram/dracactivism

Reč je o mladiću koji se predstavlja kao Dr. A.C. koji je samozvani aktivista za slobodu medija, te autor nekoliko e-knjiga, a navodno se zove Konstantin Bouki.

"Dr A.C je filozof, aktivista, DJ/MC, radio i onlajn prezenter i autor 7 e-knjiga koje se mogu pronaći na Amazonu. Trenutno radi na osmoj knjizi pod nazivom "Umetnost i umetnik". Takođe, Dr A.C. je prezenter dva vikend onlajn šoua. Jedan se zove "Sloboda ideja" i reč je o slobodi ideja. Drugi se zove "Hip-hop šou" i reč je o hip-hop muzici", navodi se na zvaničnoj sajtu ovog momka.

Upad na scenu Evrosonga nije prvi ispad ovog momka, Foto: Instagram/dracactivism

Pretpostavlja se da se radi o istom muškarcu koji je prošle godine na isti način prekinuo finale šoua "The Voice". Mesecima kasnije pokušao je da upadne na scenu dodele nacionalne televizijske nagrade "National Television Awards", ali kamera nije zabeležila incident jer ga je obezbeđenje taj put na vreme uhvatilo.

Kako je izgledao njegov upad na binu pogledajte u snimku ispod:

Podsetimo, predstavnici Velike Britanije ponuđeno je da peva ponovo, ali je njen tim to odbio uz obrazloženje da je ona to odlično iznela.

VIDEO: Kako su se naši predstavnici provodili na Evroviziji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ečeverija,brat od strica MOMOV!

    13. maj 2018 | 11:11

    Ahaahaha,albanac,englesko cveće:)

  • tara

    13. maj 2018 | 14:45

    Da li gresim ili je marama kojom je vezao glavu ovaj supoglavi oblik zivota marama, tj.zastava Velike Albanije... u tom slucaju, batine koje je popio u bekstejdzu zdusno pozdravljam!

  • miki

    13. maj 2018 | 14:05

    Uhhh... dobro je da nije Srbin! Vec bi bili sad pod sankcijama... bombama itd.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA