Britanci uveli "hejterske kategorije" za Evrosong, Srbija je pobedila čak u tri!

Britanski kolumnista napravio je listu najgorih nastupa na Evrosongu, a kategorije su hit

  • 14

Sanja Ilić i Balkanika osvojili su 19. mesto na Evrosongu, Foto: AP/Tanjug

Pobedu na ovogodišnjem Evrosongu odneo je Izrael, a Srbija je osvojila 19. mesto pesmom "Nova deca" Sanje Ilića i Balkanike.

Komentari su kao i svakih prethodnih godina podeljeni, pa dok neki hvale ovo prestižno evropsko takmičenje, drugi "hejtuju". Britanski Daily Mail je u skladu sa tim uveo i nove, takozvane "hejterske kategorije", a Srbija je osvojila čak tri takve.

Naime, britanski kolumnista Džim Šeli napravio je listu najgorih nastupa na Evrosongu, a njegove kategorije nazvane su: "najgori prezerano emotivan nastup plesača", "najgori plagijat", "najoptimističnija interpretacija", "najveći fan Bjork" i druge.

Muškarac koji je oteo mikrofon Britanki pretučen pred Balkanikom: Naši su bili u šoku, jedva su izašli na scenu (VIDEO)

Sanja Ilić i Balkanika prvo su pomenuti u kategoriji "najgorih trikova na bini" zahvaljujući flautisti Ljubomiru Dimitrijeviću kojeg kolumnista Šeli opisuje kao "starca koji stoji sa strane na stubu, nosi tamne naočare i duva u Panovu frulicu".

Balkanika je takođe dobila i "nagradu za najgori plagijat", a zaradila ju je kao kopija spota "Bohemian Rhapsody" grupe Queen. Što je ipak veliki kompliment, zar ne?

Međutim, ono najinteresantnije dolazi na kraju. "Balkanikin" pevač Mladen Lukić je dobio nagradu za "najstrašnijeg snagatora koji izgleda kao satanista".

Na kraju, prema mišljenju mnogih, i nismo tako loše prošli.

Balkanika na Evrosongu, Foto: Tanjug/AP

Sanju Ilića i Balkaniku dočekali smo danas na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" nakon povratka iz Lisabona, i evo šta kažu o plasmanu na Evrosongu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dragana

    13. maj 2018 | 19:45

    Dovoljno je reci samo - britanci. Super je bila Balkanika!

  • LB

    13. maj 2018 | 19:39

    Sačuvaj Bože pa zar "najljepši" narod u Europi,Englezi da sprdaju nekoga????Gdje su oni završili a još imaju direktno učešće u finalu?????

  • Darko

    13. maj 2018 | 19:42

    Koliko kategorija je dobila Britanija na toj listi? Ipak su imali gori plasman od Srbije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA