≫ 

Tužilaštvo traži da se Luki Lazukiću produži zabrana prilaska Nataši Bekvalac!

Luki je zabrana prilaska izrečena 16. aprila, a ističe u sredu 16. maja

  • 13
Nataša Bekvalac, Foto: Marko Jovanović

Prvo osnovno javno tužilaštvo predložilo je sudu da Luki Lazukiću produži mere udaljenja iz stana i zabranu prilaska i komunikacije sa suprugom pevačicom Natašom Bekvalac, koje mu ističu u sredu, 16. maja.

Podsetimo, Luka se sumnjiči da je nad suprugom izvršio porodično nasilje, odnosno da joj je naneo lake telesne povrede u noći između 13. i 14. aprila ove godine, u njenom stanu na Dedinju.

Luka Lazukić stigao u policiju povodom krivične prijave koju je podneo protiv oca Nataše Bekvalac! (FOTO) (VIDEO)

Portparol tužilaštva Aleksandra Ðenadić precizirala je za Tanjug da je sudu podnet predlog za produženje obe hitne mere na još 30 dana, a Prvi osnovni sud u Beogradu će do 16. maja doneti odluku o predlogu tužioca.

Luka Lazukić, Foto: Marko Jovanović

Ove hitne mere sud je Lazukiću izrekao 16. aprila, u skladu sa novim zakonom za sprečavanje nasilja u porodici.

U tužilaštvu se nastavlja izvođenje dokaznih radnji povodom krivične prijave Nataše Bekvalac protiv Lazukića za nasilje u porodici, nakon čega će biti odlučeno da li će on biti optužen ili ne.

Nataša Bekvalac: Luka me je prisiljavao da pravimo bebu, pa me je brutalno prebio! (FOTO)

Natasa i Luka u vreme ljubavi, Foto: e-stock.us

Lazukić na saslušanju kod tužioca nije negirao da je sukoba između njega i Nataše bilo, ali je negirao da ju je tukao i šutirao.

On je protiv supruge podneo krivičnu prijavu zbog lažnog prijavljivanja, ali će o toj prijavi tužilaštvo odlučiti nakon okončanja postupka za nasilje u porodici.

Pored toga, on je podneo i krivičnu prijavu protiv njenog oca Dragoslava Bekvalca zbog krivicnog dela nasilje u porodici.

Evo kako se Luka Lazukić ponašao na saslušanju i šta je rekao tužiocu!

On je monstrum, princ koji se pretvorio u zver! Otac Nataše Bekvalac izneo šokantne detalje iz njenog braka sa Lukom Lazukićem

VIDEO: Dolazak Luke Lazukića u MUP 14. maja

VIDEO: Intervju Luke Lazukića nakon incidenta

VIDEO: Nataša posle saslušanja vidno neraspoložena stiže u stan

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slavica

    15. maj 2018 | 12:52

    Ovo postaje Santa Barbara - Ljubo je volio Natu , Nata je volila Luku , Luka nije volio Natu al je volio luksuzni život koji je Nata vodila i volio Natine nekretnine , Nato vrati se Ljubi ako te još hoće

  • Milica

    14. maj 2018 | 16:51

    Mora da mu se produži zabrana. Kakva smo mi to "pravna"država, ako štitimo nasilnika?

  • Doktor

    14. maj 2018 | 16:29

    Šta se sve ovde piše, pa to nema veze sa životom. Hitna mera može da traje najduže 32 dana i nema više. 48 časa ili 2 dana od policije i 30 dana ako je sud produži. Kraj. Može da traje i dalje, ali samo ako ima novog nasilja, pa nova prijava, nova hitna mera od policije pa produženje od suda. Nastavka ove prve mere Nema.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA