OK FEST 2018: Jeste li spremni za još jednu OK avanturu?

Peti po redu OK Fest bogatim sadržajima, programom i muzikom i ove godine učiniće Nacionalni park Sutjeska epicentrom najboljeg provoda u regionu

  • 0

Magična priroda, neponovljivi ambijent, odlična zabava, najbolje druženje, vrhunski bendovi i izvođači samo su dio onoga što vas na Tjentištu očekuje 06/07/08 jula.

Peti po redu OK Fest bogatim sadržajima, programom i muzikom i ove godine učiniće Nacionalni park Sutjeska epicentrom najboljeg provoda u regionu.

Tokom tri dana na isto toliko festivalskih bina smenjivaće se vrhunska imena regionalne i svetske muzičke scene. Preko 19 h odličnog muzičkog programa svakoga dana, u kombinaciji sa adrenalinskim sadržajima raftinga i planinarske šetnje, uz posete nekim od najlepših vidikovaca i predela u ovom nacionalnom parku, malo će kojeg posetioca ostaviti ravnodušnim.

Prvog festivalskog dana, petak 06. juli zagrejavanje počinjemo kraj bazena na Tjentištu gde nas na OK Summer stage-u očekuje program Bjutiful selekšn by: G Edd/Fedja Knajdl/Forniva. Zabava se nastavlja u festivalskom kampu na Sensation OK stage-u uz Laku i Zemlju Gruva. Večernji program na Jägermeister main stage-u rezervisan je za Hladno pivo, Kirila Djaikovskog i Stereo MC’s.

Foto: Promo

Drugoga dana u subotu, 07. jula publika će ponovo kraj bazena imati priliku da vrelo letno popodne provede u odličnoj atmosferi u okviru programa Back to roots by: DJ Umbo/Audio InFunktion. Obojeni program i Atheist Rap uz čvršći zvuk dočekaće OK kampere i pripremiti ih za drugo festivalsko veče na glavnoj bini uz Letu štuke, Jinx i Gibonnija.

Vrhunac odlične atmosfere i dobrog provoda donosi i poslednji festivalski dan, nedelja 08. juli koju započinjemo na Closing Summer stage by: Nebs Jack/Stefan Ivanković/Nikola Todorović. Tačno u 17:00 selimo se na Sesation OK stage gde nas očekuju Ritam nereda i Orthodox celts. Nešto hladnije večeri na Tjentištu sigurno će rasplesati i zagrejati Elemental, S.A.R.S. i Rudimental u finišu festivalskog programa na Jägermeister main stage-u.

Foto: Promo

Kako ne biste propustili ovu fenomenalnu OK avanturu, koja uskoro donosi i još novih sadržaja, rezervišite svoje mesto u OK kampu na vreme. Trenutno su u ponudi OK kamp paketi i to:

Paket III / kamp + ulaznica + prevoz/ - 70,00 KM

OK kamp / kamp + ulaznica/ - 35,00 KM

Prijave, informacije i sve novosti o našim aktuelnim paketima možete pronaći na zvaničnoj web stranici festivala.

Uživajte u najavi i kadrovima sa Tjentišta, a mi se družimo uskoro na istom mestu.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA