≫ 

Luka Lazukić optužen za napad na Natašu Bekvalac, evo kolika kazna zatvora mu preti!

Lazukić je optužen za krivično delo nasilje u porodici za koje je zaprećena kazna od tri meseca do tri godine zatvora

  • 26

Luka Lazukić, Foto: ATA Images

Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu podnelo je sudu danas, u sredu 16. maja, optužni predlog protiv Luke Lazukića kojim ga tereti da je izvršio porodično nasilje nad suprugom pevačicom Natašom (Bekvalac) Lazukić, rečeno je Tanjugu u tom tužilaštvu.

Lazukić je optužen za krivično delo nasilje u porodici za koje je zaprećena kazna od tri meseca do tri godine zatvora!

Luki Lazukiću produžena mera zabrane prilaska Nataši Bekvalac, evo do kada!

Nakon razmatranja svih dokaza, tužilaštvo je zaključilo da postoji opravdana sumnja da je Lazukić izvršio krivično delo nasilje u porodici na štetu Nataše, koja je uzela njegovo prezime - Lazukić.

Prvi osnovni sud je u utorak, 15. maja, na predlog tužilaštva Lazukiću produžio meru zabrane prilaska i komunikacije sa suprugom, koja može da traje do okončanja krivičnog postupka.

U tužilaštvu podsećaju da su u ovom slučaju sprovedene dokazne radnje u okviru kojih je saslušan i Lazukić i ispitana oštećena Nataša Lazukić, zatim je ispitan svedok-bebisiterka koja je bila prisutna tokom svađe u noći između 12. i 13. aprila.

Nataša Bekvalac, Foto: Marko Jovanović

Obavljeno je i medicinsko veštačenje na okolnost vrste i mehanizma nastanka povreda kod oštećene Nataše, kao i psihijatrijsko-psihološko veštačenje Lazukića povodom njegove uračunl?ivosti u vreme izvršenja dela, a bila su stavl?ena i dva zahteva za pružanje potrebnih obaveštenja Gradskom centru za socijalni rad, Odeljenje Savski venac i Urgentnom centru Kliničkog centra Srbije.

Nakon izvedenih dokaza odbrana Lazukića je predložila svoje dokaze, od kojih je Tužilaštvo usvojilo jedan predlog, dok su ostali odbijeni.

Zbog toga je odbrana u skladu sa zakonskim ovlašćenjima izvođenje tih dokaza predložila sudiji za prethodni postupak, koji je takođe odbio ove predloge odbrane.

Lazukić se tereti da je Nataši Bekvalac naneo lake telesne povrede u noći između 12. i 13. aprila.

Što se tiče Lazukićeve krivične prijave protiv supruge zbog lažnog prijavljivanja, o njoj će biti odlučeno nakon okončanja postupka za porodično nasilje.

Nataša je posle saslušanja otišla direktno kući i nije uopšte bila raspoložena:

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slavica

    16. maj 2018 | 14:53

    Nataša je više zarađivala već sva tri njena bivša muža zajedno , žena je zaljubljive prirode i bome treći joj je mogao doći glave , samo ju dragi Bog spasio ,Nato pamet u glavu 💞

  • sofija

    16. maj 2018 | 15:45

    Šta li je tebi nestalo, malo razuma u glavi ili je suplja, pa nema tih para za koje bi neko bio u braku sa nekim ako to više nije brak, Nataša je bila uz Daču kada je pijan pao sa motora,ne izmišljaj gluposti o nestanku para,jer ljubav dodje i prodje i sa parama i bez, mnogo je vas ovde koji tako "izopačeno" tumačite tuđe živote, budite ljudi malo!

  • Lols

    18. maj 2018 | 13:34

    Svakog nasilnika u ćorku,pa drustveno koristan rad,malo sadi krompir,malo vadi,pa okopaj kukuruz itd

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA