"Jadranka sija" hit na internetu! Spominje Cecu i Jecu, klinci su ludi za njom, a planira da napuni Ušće! (VIDEO)

Pre samo par dana izbacio je pesmu koja već ima više od milion i po pregleda

  • 19
Lošmi Panda, Printskrin: Youtube

Njega svi znaju!

Svojim duhovitim klipovima Lošmi Panda već neko vreme zasmejava brojne pratioce na društvenim mrežama, a u ovom trenutku je možda jedna od najvećih internet zvezda na Balkanu.

Miloš Ivanović iz Novog Sada ima 24 godine, a sa svojom virtuelnom devojkom Jadrankom na duhovit način obrađuje teme koje najviše interesuju mlade.

Znate ga kao najveću internet zvezdu Balkana, a Lošmi Panda je dečko iz komšiluka: Čik se ne nasmejte njegovim klipovima (FOTO) (VIDEO)

Mladić iz Novog Sada stavi periku, našminka se tušem za slikanje i potom snima klipove: parodije na pesme, ponašanje devojaka na različitim mestima, a sve to kroz lik Jadranke.

Pre samo par dana izbacio je pesmu koja je postala pravi hit na internetu i ima više od milion i po pregleda, a klinci su potpuno odlepili za njom i već pevuše stihove ove duhovite numere koju možete poslušati u snimku ispod teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    17. maj 2018 | 21:20

    Vi koji mislite da se on samo sali vi nastavite da pratite njegove nebuloze i da mu punite dzepove i pustajte decu svoju da gledaju ove budalastine. Vidite da je ovo postao njegov nacin zivota i ocigledno ja da nema trunke samopostovanja prema sebi. Uvek postoje granice i bice ih dok god je sveta, ovo je najnizi nivo na koji covek moze da se spusti. Pozdrav svima koji su normalni i kontaju o cemu pisem, srecom ima nas.

  • Maks

    17. maj 2018 | 19:31

    Jooj bre ljudi da l' je moguće da ne kapirate da se čovek šali šta vam je bre 😄

  • sale

    17. maj 2018 | 19:37

    Poznat prvi učesnik Zadruge 2.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA