Telegraf vas vodi da upoznate Sean Paul-a! (VIDEO)

Pošaljite nam vaš snimak kako pevate Sean Paul-a u inbox Instagram profila Telegraf.rs i dobićete priliku da upoznate legendarnog Jamajčanina

  • 0

Sean Paul nastupa u Hali sportova na Novom Beogradu u utorak 22.maja, a mi smo za vas spremili specijalnu nagradu! Dvoje najkreativnijih čitalaca imaće prilike da upoznaju veliku zvezdu sa Jamajke.

Sve što trebate da uradite je da napravite kratak video snimak do 30 s, kako pevate neku njegovu pesmu. Snimak pošaljite u inbox Instagram profila Telegraf.rs, a mi ćemo izabrati najkreativnije. Kako da steknete mogućnost da upoznate Sean Paul-a pogledajte u videu na početku teksta.

Harizmatični Jamajčanin, dobitnik dve Gremi i četiri MOBO nagrade, poznat je po impresivnoj muzičkoj karijeri, tokom koje je objavio preko trideset svojih hitova, među kojima su “Get Busy”, “Gimme The Light”, “We Are Burning”, “Like Glue”, “Temperature”, “She Doesn’t Mind” i ostale numere koje obaraju rekorde gledanosti na YouTube kanalu.

Ne propustite spektakularan koncert Seana Paula u Hali sportova 22. maja 2018. i obezbedite svoje ulaznice na vreme!

Iste se nalaze u prodaji po sledećim kategorijama – parter 2.500,00 dinara, Fan Pit 2.900,00 dinara, tribine 3.300,00 dinara i VIP 3.900,00 dinara.

Ulaznice možete nabaviti na svim prodajnim mestima Hale sportova i Eventima, kao i online na www.eventim.rs i www.halasportova.rs

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA