≫ 

Jelena Tomašević objavila fotku sa Jovanom Joksimović, a zbog jednog dela tela zgodne voditeljke niko ih nije gledao u lice! (FOTO)

Jovana se provodila dok su njen muž Željko i Jelena Tomašević zabavljali publiku u Ulcinju

  • 9
Jovana i Željko Joksimović, Foto: ATA Images

Jovana Joksimović otputovala je u Ulcinj, kako bi podržala muža Željka Joksimovića tokom nastupa u Crnoj Gori, u Ulcinju.

Međutim, voditeljka nije bila sama dok je đuskala uz suprugove pesme, pošto su u Ulcinju bili i Jelena Tomašević, koja je takođe zabavljala goste, kao i Branka Nevistić i voditelj Voja Nedeljković.

Željko došao kod Jovane u Jutarnji, a posle prve rečenice voditeljka se načisto pogubila, počela da muca, pa promenila temu! (VIDEO)

Jelena je objavila i fotografiju sa Jovanom i Brankom uz komentar da se žene sjajno provode, a primetno  na istoj jeste Jovanina poza i gola noga koju je istakla. Malo je reći da su komentari sjajni, a jedan od njih je i taj da ove tri žene u lice niko nije mogao da gleda, baš zbog Jovanine seksi poze.

Podsetimo, Jovana je 2. oktobra 2017. na svet donela bliznakinje Anu i Srnu, ali se tragovi porođaja na njoj nikako ne vide.

NE ZANIMAJU ME TAKVE STVARI: Evo šta je ćerka Željka Joksimovića rekla o Jovani i bliznakinjama

Jovana Joksimović sa bliznakinjama izašla iz porodilišta: Evo kako presrećna voditeljka izgleda posle porođaja! (FOTO)

Evo i fotografije:

Jelena, Branka i Jovana, Foto: Instagram/jelenatomasevic_official

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA