≫ 

Kaja pretučena, sa podlivima, masnicama i rascepanom usnom! (FOTO)

Pevačica je pre nekoliko godina doživela da je muškarac zaista udari, ali ga je istog trenutka napustila

  • 6
Kaja Ostojic, Foto: ATA Images

Kaja Ostojić pretučena je od strane muža, zbog čega je završila u Urgentnom centru!

I zaista, ništa nismo slagali - Kaja jeste dobila batine od supruga, i jeste završila u Urgentnom centru, ali u istoimenoj seriji u kojoj je dobila ulogu. Naime, Kaja u "Urgentnom centru" igra ženu koja dobija stravične batine od supruga, nakon čega završava u bolnici gde o njoj brinu naši poznati glumci koje već dobro znate, a jedan od njih je i Ivan Bosiljčić.

Zbunila se, postidela, pa... Kaja otkrila koliko puta MESEČNO ima seks sa mužem, čak je i Amidžić ostao bez teksta! (VIDEO)

Šminka je toliko dobra da niko ne bi ni rekao da nije reč o stvarnim povredama, a Kaja je ulogu iznela odlično.

Međutim, našoj pevačici nasilje ipak nije strano. Naime, Kaja je pre više godina fizički napadnuta od strane partnera sa kojim se zabavljala, ali je za razliku od velikog broja žena koje, nažalost, ostanu i trpe batine, ona okrenula leđa nasilniku.

Kaja, Foto: A. Nalbantjan

- Doživela sam tu torturu, ali kada me je udario, ja sam mu vratila. Ja nisam od onih žena koje sednu u ćošak i kažu "tukao me je". Prosto je, kad dobiješ udarac, ti ga i vratiš! Tada su leteli nokti, letelo je perje - ispričala je Kaja.

Još jedan incident sa muškarcem dogodio se pre 7 godina, kada je zadobila nekoliko udaraca u slepoočnicu, i to od strane nepoznatog muškarca koji je bio zaljubljen u nju, a koji ju je napao ispred jednog prestoničkog kluba.

Kaja Ostojić javno isprozivala Aleksandru Radović zbog reakcije koju je u TLZP imala na njenu pesmu! (VIDEO)

- Ispred kluba se sve dogodilo. Izlazila sam sa prijateljima, on je prišao i počeo da se raspravlja sa mnom. Nisam zadobila baš ovako stravične batine kako sada izgledam, ali sam zadobila ozbiljne povrede koje su bile jasno vidljive. I dan-danas imam ožiljak na licu koji ću nositi do kraja života - objasnila je nedavno Kaja.

Evo i kako Kaja izgleda u ulozi u "Urgentnom centru":

Kaja u ulozi u "Urgentnom centru", Foto: Promo
Kaja u ulozi u "Urgentnom centru", Foto: Promo

VIDEO: 10 zaboravljenih ljubavnika

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA