≫ 

Šaban odveo Gocu na romantični odmor (FOTO)

Kralj folka i njegova supruga uslikani su na aerodromu na koji su ih dopratili sin Mihajlo i prijatelj

  • 5
Gordana i Šaban Šaulić, Foto: Telegraf

Šaban Šaulić ovih dana ima pune ruke posla tako da je odlučio da iskoristi prvi slobodan trenutak da sa svojom suprugom Gordanom otputuje na dvodnevni odmor.

Kralj folka i njegova supruga uslikani su na aerodromu na koji su ih dopratili sin Mihajlo i prijatelj, pevač Bobi, kako se čekiraju na let za Crnu Goru.

Arkan je u njega gledao kao u boga, a Jugoslavija mu je bila pod nogama: Mirkova životna ispovest ne može da prođe bez Cece i Muhameda Alija (VIDEO)

Gordana i Šaban Šaulić, Foto: Telegraf

Šaban je toga dana bio specijalni gost na svetskom kongresu kardiologa u Trebinju, a posle nastupa njih dvoje će se uputiti na mini odmor.

Gordana i Šaban Šaulić, Foto: Telegraf

- Kada nemam nastupe, ozbiljno pripremam svoj veliki koncert 6. oktobra u Areni pod nazivom "Još ovu noć". Kao što ste verovatno čuli, odabrao sam Borka Radivojevića za šefa orkestra, tako da počinjem sa radom na repertoaru sa njim, jer mi je prioritet da sve zvuči savršeno i da publici priredim nezaboravan muzički doživljaj – rekao je Šaulić koji ipak nije želeo da otkrije gde će otputovati sa  suprugom rekavši da je to "njihova mala tajna".

VIDEO: Arkan je u njega gledao kao u boga, a Jugoslavija mu je bila pod nogama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA