≫ 

"Od tezgi u Hrvatskoj kupio sam stan" Boban Rajović je živi dokaz da Hrvati obožavaju "cajke", a sada objašnjava i zašto

- Nazivali su me i Franjom... Kažu, "On je naš, on je Franjo" - ispričao je Rajović

  • 5

Boban Rajović, Foto: Mario Draušnik/DMC Music

Pre nekoliko nedelja u Hrvatskoj je startovala prva radio-stanica na kojoj se puštaju srpski narodnjaci, a kako naše komšije vole da kažu to su "cajke".

Međutim, iako i dalje veliki broj Hrvata govori kako ne sluša tu muziku, činjenice su drugačije. Naime, naši pevači odavno nastupaju i pune klubove po Hrvatskoj, a neko ko je tamo jedna od najvećih zvezda je Boban Rajović koji je do poslednjeg mesta napunio i Arenu u Zagrebu, i onu u Splitu.

- Znam da svi izlaze na mesta gde se to sluša, ali niko to neće da prizna - rekla je nedavno i voditeljka pomenutog radija.

Boban je 10. maja u centru Zagreba održao i promociju novog albuma, a žurki je prisustvovao i veliki broj poznatih ličnosti, te mnogo ljudi iz sveta fudbala.

Trener svih trenera, Miroslav Ćiro Blažević, tekstopisac Neno Ninčević i Boban Rajović u Zagrebu, Foto: Mario Draušnik/DMC Music

- Pominjane su neke cifre kad sam pevao nekim fudbalerima, ali ne da se to više neće pominjati, nego sad kažem da kad god Boban Rajović bude pevao nekom fudbaleru pevaće gratis. A, i ako bih pevao gratis znam da će biti kićenja. (smeh) Pozdrav za kompletnu hrvatsku reprezentaciju - sa osmehom je rekao Boban za hrvatsko izdanje emisije "Exkluziv".

Tom prilikom Boban je priznao i da je najveću zaradu stekao upravo zahvaljujući popularnosti u Hrvatskoj, te da je svoj prvi stan kupio od novca zarađenog u tamošnjim klubovima.

- Nazivali su me i Franjom... Kažu, "On je naš, on je Franjo". Svoj prvi stan sam kupio zato što sam imao puno tezgi u Hrvatskoj, onda sam se čak i našalio da ću u stanu da razvijem šahovnicu i da kažem "Ovo je od braće Hrvata, zato što sam tamo najviše novca zaradio" - ispričao je Rajović u pomenutoj emisiji.

Tifa, Boban i Džavid Ljubovci u Zagrebu, Foto: Mario Draušnik/DMC Music

Poslušajte i dva od 12 hitova sa novog albuma "DITO" koji je Boban promovisao u Zagrebu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA