≫ 

Sean Paul oduševio publiku u Hali sportova

Dugo očekivani, prvi srpski nastup mega zvezde Šona Pola, prošao je u sjajnoj atmosferi i vidljivoj sinergiji publike i popularnog Jamajčanina

  • 1

Hiljade ljudi u Hali sportova "Ranko Žeravica" složno su pevale sve hitove - od "Rockabye", "Gimmie The Light" i "Like Glue" do "No Lie", "Got 2 Luv U" i "Mad Love".

Šon im se zahvaljivao stalnim povicima "Yo Serbia, sing it with me", maestralno ih vodivši kroz mudro odabrane hitove, dok su prateće plesačice i DJ-evi dovodili atmosferu do usijanja.

Foto: Marko Živković

Najemotivniji trenutak koncerta bio je kada je Pol zamolio publiku da se, zajedno sa njim, pomoli za zdravlje njegovog oca koji se bori sa opakom bolešću.

Koliko je publika bila oduševljena njegovim nastupom, toliko je i Šon bio oduševljen njenom podrškom, te je šerovao fotografije iste na društvenim mrežama.

Foto: Marko Živković

Nakon spektakularnog koncerta, Šon Pol se družio i fotografisao sa fanovima, zamolivši organizatora da mu obezbedi srpsku zastavu koju je poneo sa sobom za uspomenu.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA