Slađana može biti alter ego svake žene! Harizmatična Senidah na splavu Port (FOTO)

Senidah je svakako vokalistkinja i performerka sa jednom od najunikatnijih prezentacija kako na domaćoj sceni tako i u regionu

  • 0

Harizmatična Senidah, muzičarka i pevačica grupe Muff, jednog od najuspešnijih sastava u Sloveniji i regionu, sa svojim prvim solo projektom predstavlja se u potpuno drugom izdanju nego što smo je navikli videti do sad.

Kao rezultat njene solo samorefleksije nastao je singl Slađana, koji na izvanredno slušljiv način koketira s percepcijom ženstvenosti, romantike i neuzvraćene ljubavi u više ili manje bezkompromisnom savremenom prostoru i vremenu. Senidah je svakako vokalistkinja i performerka sa jednom od najunikatnijih prezentacija kako na domaćoj sceni tako i u regionu. Mirne savesti možemo reći, da sa grupom Muff pomera granice domaćeg muzičkog ekosistema.

Foto: Matic Kremžar

Taj status još jače utvrđuje sa singlom Slađana, sa kojim je ovaj put u prvom planu ispoljila intimniju stranu svog muzičkog portreta i posledično nas poslužila sa originalnim zvukom i stvaralačkom svežinom, koji su uprkos žanrovskom opredeljenju u potpunosti i pre svega njeni.

Foto: Matic Kremžar

Tako Senidah putem kompozicije manifestuje svoj još možda neodkriveni alter ego, koji se suočava sa nerazumnim optužbama svih svojih ljudi. Možda bi mogli reći da je to njena naivno romantična žudnja za drugačijom ljubavi, koja je svakako u sukobu sa okolinom po pitanju čak i same ljubavi. Ako se za Slađanu, zbog njene prividne tvrdoće, teško može reći da se nekome u potpunosti predaje, ova kompozicija je zbog svoje kompleksnosti više ili manje posvećene vlastitoj interpretaciji publike.

Večeras će na splavu Port prvi put uživo izvesti novu pesmu za koju uskoro i izlazi spot.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA