Pevale i lumpovale! Brena i Karleuša napravile lom na svadbi Piksijeve ćerke! (VIDEO)

Lepa Brena i Jelena Karleuša napravile su odličnu atmosferu na svadbenom veselju Anje Stojković u Beogradu

  • 5

Ćerka fudbalske legende Dragana Stojkovića Piksija, Anja Stojković, juče je u Sabornoj crkvi u Beogradu izgovorila sudbonosno da automobilisti Igu Valenteu, a glamurozno treće slavlje organizovano je u elitnom beogradskom restoranu.

Nakon raskošne svadbe u Francuskoj, koja je krajem aprila priređena na Azurnoj obali, a koju su mnogi nazivali najglamuroznijom u srpskom džet-setu, Anja i Igo zakleli su se jedno drugpm na večnu ljubav i u Beogradu.

Latice ruža kao ukras: Piksijeva ćerka imala je venčanje iz snova u Beogradu, a evo kako je izgledala ogromna svadbena torta (FOTO)

Anja Stojković i Igo Valente, Foto: ATA Images

Među zvanicama bile su ličnosti iz samog vrha svih sfera javnog života, a tu su bile i najveće estradne zvezde: Lepa Brena, Jelena Karleuša, Aleksandra Prijović, Nina Badrić, Željko i Jovana Joksimović i mnogi, mnogi drugi.

Slavilo se uz vatromet i ogromnu svadbenu tortu, a kada je Brena zapevala nastalo je potpuno ludilo! Pogledajte u videu na početku teksta. 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zlatan

    28. maj 2018 | 14:51

    Nisam siguran da npr Prijovicka poznaje mladu, mladoženju ili cak mladinog oca, o nekom druzenju sa mladencima mislim da tek nema reci..i takvih zvanica puta 1000. Poenta takve svadbe je sta? Fotografisanje? Ovo mi Lici na svojevremeno posipanje ledenom vodom, a niko ne zna zasto to radi..

  • Niki

    28. maj 2018 | 15:49

    Hvala Bogu pa Jela nije pevala 😂😂😂

  • polu

    28. maj 2018 | 13:48

    svet

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA