Sale Tropiko je prepevao čuveni hit "Dva dinara, druže", a sada nam je otkrio istinitu priču po kojoj je nastala ova pesma (VIDEO)

Najpopularniji pevač mlađe generacije i domaćih bendova ispunio je još jednu želju i snimio obradu čuvenog hita Riblje Čorbe "Dva dinara, druže"

  • 3

Legendarna pesma "Dva dinara, druže" koju je davne 1981. otpevala grupa "Riblja Čorba", peva se i svira i dan danas, a po svemu sudeći tako će biti bar u narednih nekoliko decenija.

Tome da se ova pesma ne zaboravi sada je doprineo i Sale Cvetković koji je sa svojim Tropiko bendom prepevao čuveni hit, a mi smo ga "uhvatili" da proćaskamo na ovu temu svega pola sata nakon što je obrada ugledala svetlost dana.

Kako uvek temeljno pristupi svakom zadatku Sale je i ovog puta to učinio, pa je došao do istinite priče koju krije pesma "Dva dinara, druže", o čemu je ekskluzivno progovorio pred kamerom Telegrafa.

Sale Tropiko, Printskrin: Telegraf

Sale nam je otkrio i ko je žena zbog koje je nastala pesma, a kroz desetominutni razgovor proćaskali smo i o njegovim ćerkama, o tome kada je on poslednji put plakao zbog sreće i zbog tuge, ali i o novom albumu i velikoj turneji na koju Tropikanci uskro kreću!

Naš intervju sa Saletom pogledajte u videu na početku teksta.

Kako "Dva dinara, druže" zvuči u Saletovom izvođenju poslušajte ispod:

(i.cicovic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Veskho,

    30. maj 2018 | 20:01

    Ovaj sale je toliko antipatican da mislim da ga to boli !

  • Vracarac,

    30. maj 2018 | 20:03

    Zašto sale nema ni jednu normalnu fotografiju , uvek neke kape , naocare , šeširici i slicno , mislim da znam odgovor !

  • nekoprocbetaneko

    1. jun 2018 | 20:48

    on se suši pored žene kao biljka u herbarijumu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA