OK After Party – nova imena na OK festu

Program OK After Party dovešće i ovoga puta u samo srce festivalskog kampa mnogo dobre energije, te pozitivnih misli i vibracija, a za to će se pobrinuti

  • 0

Ni ove godine neće nedostajati zabave do ranih jutarnjih sati na petom po redu Nektar OK Festu.

Za to će se 06/07/08 jula u NP Sutjeska pobrinuti fenomenalni muzičari, ali i umetnici iz druge branše, koji će u ulozi dj-eva zajedno sa publikom dočekati najlepše zore na Tjentištu. Program OK After Party dovešće i ovoga puta u samo srce festivalskog kampa mnogo dobre energije, te pozitivnih misli i vibracija, a za to će se pobrinuti:

Vukašin – Irie FM nekadašnji član benda Eyesburn-u koji je sopstvenu muzičku priču izgradio u okviru benda Irie FM koji je 2012. godine proglašen za najbolji rege bend u Evropi. Godine 2016. njihov veliki hit "Kliziš" bend je "odmakao" od rege zvuka i odveo ih u jednu novu dimenziju koja im je osigurala novu publiku i nove pozitivne reakcije.

Sergej Trifunović jedan je od najpoznatijih glumaca u regionu iza kojeg je zavidna glumačka karijera i veliki broj filmskih i pozorišnih ostvarenja. Muzičke vode nisu mu nepoznanica, jer iza njega je veliki broj nastupa sa njegovim bendom, kao i sa bendom "Užička republika" i drugima, a beogradska muzička scena već neko vreme oduševljava se njegovim nastupima u ulozi dj-a koji vrlo uspešno uspeva da spoji punk, Karminu Buranu i Đorđa Marijanovića.

Foto: ATA Images

Gile frontmen legendarnog Električnog orgazma, koji rock scenom ovih prostora uspešno vlada već skoro 40 godina. Karijeru je započeo kao pripadnik beogradske novotalasne scene, a njegovo ime bilo je i danas je sinonim za sve što nosi život rok muzičara. Na Tjentištu ćemo imati priliku da uživamo u njegovoj selekciji soul, funk, rock, disco i reggae muzike

Mirela Priselac Remi /Elemental/ pevačica, tekstopisac, kompozitor i prevodilac. Remi je publici poznata kao članica hrvatske hip-hop grupe Elemental, koja postoji od 1998. godine. Ona je deo urbane regionalne muzičke scene, sarađivala je sa mnogobrojnim muzičarima i umetnicima, a zajedno sa grupom Elemental nastupala je na najvećim festivalima i događajima. Na Tjentištu ćemo 08. jula po drugi put imati priliku da uživamo u njenom nastupu sa bendom na Jägermeister main stage-u, a potom i na OK After Party u OK kampu u ulozi DJ-a.

Vasil Hadžimanov poznati kompozitor i pijanista. Svoju ideju o kombinovanju balkanskih tradicionalnih, folk ritmova i zapadnih, modernih muzičkih stilova (jazz, funk, rock, world music…) Vasil je ujedinio u okviru rada i muzike Vasil Hadžimanov benda. Ista je u potpunosti autentična i predstavlja nov pristup džez muzici. Vasil se veoma uspešno predstavlja i u ulozi DJ-a gde se na njegovom repertoaru najčešće nalazi muzika afrikanaca i afroamerikanaca, sa dosta ritma uz koju može da se đuska i na druge načine uživa.

Foto: Promo / World Music asocijacija Srbije

Mika the Kawiar profesionalni muzičar, poznatiji kao Milan Mika Aćimović iz bendova SOPOT, Manessagra, Jabboko sa Negrass, WD 40... Osim toga glavni je dirigent gradskog hora Beograd i aktivan član u bendovima Sunshine, Đorđe Miljenović aka: Wikluh Sky.

Ovakav spoj vrhunskih umetnika u kombinaciji sa već ranije najavljenim imenima koja će nastupiti na tri festivalska stage-a, garantuje odličan provod na ovogodišnjem Nektar OK Festu. Kako ga ne biste propustili ostaje samo da na vreme obezbedite vaše mesto u OK kampu i budete deo ovogodišnje najbolje OK zabave, koja će se održati u nesvakidašnjem ambijentu jednog od najvećih, najstarijih, ali zasigurno i najlepših nacionalnih parkova na prostoru cele regije.

Sve info o paketima ponude dostupne su na zvaničnoj stranici festivala OVDE .

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA