Prvi put u istoriji: Izložba o Šabanu u Skadarliji

Na ovaj način zvanično će biti obeležen i početak proslave 50 godina rada legendarnog pevača, čija će kruna biti koncert 6.10. u "Štark arena" za koji i pre početka kampanje vlada nezapamćeno interesovanje pa su najbolje mesta već gotovo planula u pretprodaji

  • 0

Šaban Šaulić ušao je u godinu u kojoj slavi jubilej, a tim povodom u Skadarliji, u restoranu "Tri šešira" biće od 12. do 20. juna otvorena izložba "Od A do Šabana - pola veka kralja folka".

Ova jedinstvena postavka, koja se prvi put u istoriji domaće javne scene organizuje u čast estradne zvezde, sadržaće eksponate koji su obeležili život i karijeru najtiražnijeg folk pevača, i otkriti neke malo poznate detalje o Šabanu. Na ovaj način zvanično će biti obeležen i početak proslave 50 godina rada legendarnog pevača, čija će kruna biti koncert 6.10. u "Štark arena" za koji i pre početka kampanje vlada nezapamćeno interesovanje pa su najbolje mesta već gotovo planula u pretprodaji.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA