Haos u sudnici: Severina rekla da sin Aleksandar mora da ide u hrvatsku školu, Milan Popović se protivio, ona ga nazvala "seljačinom"!

- Aleksandar je Hrvat, mora da ide u hrvatsku školu! - rekla je Severina u sudnici

  • 23

Nakon što se pred hrvatskim sudom izborio da podjednako provoditi vreme sa sinom Aleksandrom, a potom je doneto i rešenje da on i Severina Kojić moraju zajednički da se dogovaraju oko svih bitnih aspekata u detetovom životu, Milan Popović i Severina sada ne mogu da se dogovore oko upisa deteta u školu.

Milan Popović: Severina zbog slabe pozicije izbegava dolazak na ročišta!

Naime, Severina zahteva da sin ide u hrvatsku školu, a Milan Popović da ga upiše u američku, internacionalnu, školu. Tim povodom, Milan Popović i Severina Kojić sastali su se 11. juna na ročištu u hrvatskom opštinskom građanskom sudu u Zagrebu kako bi se na, pravno rečeno glavnoj raspravi, dogovorili oko školovanja malenog Aleksandra jer zbog, pre svega, stava majke to nisu mogli da učine nekim drugim, ljudskijim i toplijim putem koji bi, i te kako, bio za dobrobit deteta.

Milan Popović, Printskrin: RTL

Severina Kojić, zapravo, ne želi ni da čuje za druga rešenja, već isključivo hoće da svog sina upiše u OŠ Jordonovac i predlozi Milana Popovića je, očigledno, ne interesuju, uprkos tome što je sud doneo odluku da bi roditelji morali da se, kada su u pitanju ovakve stavke, usaglase.

Sa druge strane, Milan Popović, u želji da sinu pruži kvalitetno školovanje, smatra da bi bilo najbolje da ga upiše u američku, internacionalnu školu privatnog karaktera.

Aleksandar je pre svega Hrvat! Ovo su detalji sudske prepiske Severine i Milana, oko toga u koju školu ce njihov sin ići

Njegova namera je da Aleksandar nauči što više jezika, proširi svoje vidike, te dobije sve moguće uslove kako bi razvijao svoje potencijale i talente. Uz to Milan Popović traži da snosi troškove celokupnog školovanja.

Milan Popović sa sinom Aleksandrom, Foto: Marko Todorovic

Takođe, Milan Popović je u svom iskazu rekao da nije moguć dogovor među stranakama, te je pred sudom izneo da je Severina, u svakom slučaju, povredila odredbe Porodičnog zakona i konvencije na način da nije ni razgovarala sa detetom, razmotrila njegovo mišljenje, a takođe se nije interesovala o programima školovanja deteta.

Severina Kojić, Foto: Instagram/severina

U sudnici je u jednom trenutku nastao opšti kuršlus na koji niko nije bio pripremljen, posebno što je na samom kraju Severina Kojić pokazala kućno nevaspitanje.

Naime, Severina je bila toliko besna da je pred sudijama Milanu Popoviću oštro, bez srama i stida odbrusila

- Aleksandar je pre svega Hrvat!

Milan Popovič joj je odgovorio:

- Ma kako je pre svega Hrvat?

Severina je nastavila da zahteva i bezobrazno je rekla:

- Mora da ide u hrvatsku školu!

Inače, Milan Popović je na sud doneo i važeći spis u kojem se jasno vidi da se u internacionalnoj američkoj školi detaljno uči i hrvatski jezik.

Milan Popović, Printskrin: RTL/Youtube/Dražen Stopić

Na kraju svega kada su izašli iz sudnice, Severina se okrenula i ocu svom deteta pred svima rekla: "Seljačino!".

Milan Popović nije komentarisao ovake grube uvrede.

Podsećamo, prepiska koja je prethodila ovom ročištu vodila se preko advokata jer je Severina Kojić zatražila odvojene sastanke u okviru postupka obaveznog savetovanja. Kao i pred sudom, i prepiska je bila puna žuči nezadovoljne strane.

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srb

    13. jun 2018 | 15:28

    Dao bih ja tebi kartu iz Srbije, bez mogućnosti povratka.

  • Moj Milane

    13. jun 2018 | 14:55

    Al si nasao s kim ces da radjas decu.Ljudi moji pamet u glavu.Daleko smo mi jos od toga da ne gledamo ko je Srbin a ko Hrvat i sta ce biti posle deca.To su trebali da rasprave pre nego sto su odlucili da radjaju decu zajedno .Vala se i mali Keba usrecio.Na zdravlje mu bilo.Izgleda da je bas miroljubiva i kompromisna zenica.

  • joe

    13. jun 2018 | 15:43

    Daj seve još neki snimakTo je ono što ti najbolje znaš da radiš

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA