Lukina sestra podržala Natašu na prvom nastupu nakon nasilja koje je pretrpela, pa pevačici uputila jaku poruku! (FOTO)

- Nato, nemaš konkurenciju na Balkanu, šteta što ne snimaš i za strana tržišta! - poručila joj je Ana

  • 28
Nataša, Luka i Ana, Foto: Facebook/AngieBgd, Marko Jovanović, ATA Images

Na prvom nastupu Nataše Bekvalac u Beogradu, četiri meseca nakon porođaja i dva meseca od fizičkog nasilja koje je pretrpela od svog supruga IT stručnjaka Luke Lazukića, prisustvovala je Lukina rođena sestra Ana Kalinić.

Iako Anu niko od prisutnih medija nije snimio, ona je putem svog Fejsbuk naloga objavila da je bila na Natašinom nastupu, nakon čega je podelila i poruku podrške upućenu Bekvalčevoj.

- "Šta piješ duplo mi daj, i tako neću u raj, svi drugi mogu da odu, a ja nikada"... Comeback u velikom stilu, za to je jednoj ženi koja je privatno preživela haos pre samo 2 meseca i majci troipomesečne bebe potrebna ogromna snaga! Nato, nemaš konkurenciju na Balkanu, šteta što ne snimaš i za strana tržišta! Još sa tom Barbie pojavom... - napisala je Lazukiceva sestra.

Foto: ATA Images

Podsetimo, Ana je nakon što je Luka fizički nasrnuo na pevačicu, Natašu javno podržala i to više puta.

Kako je isticala, sa bratom godinama ne priča, a jednom prilikom je poručila i da ona nije njegova sestra, pa za Luku nema nijednu reč hvale.

Anina objava na Fejsbuku:

Objava Ane Kalinić, Foto: Facebook/angieana.kalinic.5

(D. Janković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slavica

    18. jun 2018 | 17:54

    I ja te molim ne udaji se više , već dva mjeseca stresove proživljavam iz vama susjedne i prijateljske zemlje , pusaaaaaa svimaaaaaaa

  • Slavica

    19. jun 2018 | 15:11

    Sve što je napisano je uglavnom točno , mlada žena , mama 2 curice , prekrasnog izgleda i slobodnijeg ponašanja, možda bi ipaķ trebala bit malo mudrija , ljepota ima rok trajanja , a sve se može kupit osim dobrog glasa ( ipak su tu djeca ) a ko danas sluša ičije savjete pa ni od bližnjih a ne nepoznatih .SRETNO LIJEPA NATO I PAMET U GLAVU ⚘⚘⚘(danas si cvijet a sutra 🥀🥀🥀uveli cvijet -tužno al istinito i kako kažu nemoj da te starost pita gdje je bila mladost

  • Ostoja

    18. jun 2018 | 14:36

    I ja imam vrlo jaku poruku za Natasu:NEMOJ VISE DA SE UDAJES, KAO BOGA TE MOLIM!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA