Pripremite se za spektakl Jelene Karleuše na splavu Port (FOTO)

Popularna JK ove srede, 20.juna nastupiće ekskluzivno na splavu PORT jer je dobro poznato da mala od skandala u Beogradu jako retko nastupa

  • 9

Svojim stajlingom nikog ne ostavlja ravnodušnim, na društvenim mrežama je prati preko 1,7 milion ljudi širom planete, modna inspiracija je mnogim svetskim zvezdama, a u scenskim nastupima je neprikosnovena - Jelena Karleuša.

Popularna JK ove srede, 20.juna nastupiće ekskluzivno na splavu PORT jer je dobro poznato da mala od skandala u Beogradu jako retko nastupa. Kao što se i očekivalo sva mesta su već rezervisana i gosti su spremni za show koji i ovog puta priprema jedna od najvećih zvezda na Evropskoj muzičkoj sceni.

Foto: Promo

Pored Jeleninih hitova iz prethodnih godina koji se itekako i dalje slušaju "Insomnia", "Ide maca oko tebe", "Slatka mala, Diva će upravo na nastupu na popularnom splavu PORT izvesti i dva nova dueta, pesmu "Bankina" koju je snimila sa Acom Lukasom i "Ostavljam te" sa zvezdom iz Bugarske, Azisom koji za ovih godinu dana oborili sve rekorde.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA