≫ 

Dušica Jakovljević žestoko isprozivala Šaćirija i Džaku nakon skandaloznog ponašanja na utakmici protiv Srbije! (FOTO)

Dušica je poznata kao vatreni navijač, a potez fudbalera poreklom sa Kosova razbesneo ju je

  • 13
Dušicu je razbesnelo ponašanje reprezentativaca Švajcarske, Foto: A.Nalbantjan, Tanjug/AP

Švajcarski fudbalski reprezentivci poreklom sa Kosmeta, Granit Džaka i Ðerdan Šaćiri, razbesneli su Srbiju proslavljanjem golova na "albanski način", tako što su rukama formirali albanskog dvoglavog orla.

Šaćiri je u kopačkama sa zastavom tzv. Kosova igrao i provocirao srpske fudbalere, započeo "šou", da bi mu se nakon toga pridružio i Džaka koji je, kada je dao drugi gol, učinio isto što i Šaćiri.

VIDEO: Albanci divljaju po Švajcarskoj! Skidaju i skrnave zastave Srbije

Društvene mreže "zapalile" su se nakon skandaloznog ponašanja ovih sportista na terenu, a jedna od onih koje vole sport i često su na tribinama oglasila se i javno ismejala Granita i Đerdana.

Naime, voditeljka Dušica Jakovljević na Instagramu je objavila njihove slike, ali je Šaćiriju preko lica nalepila pogrdan stiker, uz sledeću poruku:

- Džaba što igraš u dresu za Švajcarce, i dalje si malo šiptarsko go*ance!

Dušica prozvala švajcarske reprezentativce, Printskrin: Instagram/dusicajakovljevic

Ina,e pomenuta dva fudbalera nakon utakmice rekli su da način na koji su proslavili golove na utakmici sa Srbijom na Mundijalu nije bila provokacija, a Džaka je dodao da je to bila poruka i pobeda za njegovu porodicu, u Švajcarskoj, Albaniji i na Kosovu.

- To su bile čiste emocije. Ovo je za mene bila posebna utakmica. Za moju porodicu u Švajcarskoj, ali i za onu iz Albanije i sa Kosova. Ovo je pobeda za njih, uvek su mi pružali podršku. To nije bila poruka protivniku, ali me briga za reakcije - rekao je Džaka za švajcarske medije.

VIDEO: Albanska Švajcarska! Albanci maltretirali Srbe i slavili pobedu Švajcarske uz simbole "crnog orla"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA