≫ 

Kijina guza obišla Balkan! Ovo su tri najprovokativnije fotke sa koncerta Bube i Jale! (FOTO)

Pojava Kije kockar na bini bila je vrhunac euforije na koncetu Bube i Jale na Tašmajdanu

  • 33

Reperi Buba Koreli i Jala Brat napravili su haos u subotu, 23. juna na krcatom Tašmajdanu u Beogradu, a publika je najviše oduševljena bila kada se na bini pojavila pobednica Zadruge Kristina Kija Kockar.

Jala i Buba su tokom koncerta pozvali Kiju da im se pridruži na bini, a čim se Kristina pojavila pred 14.000 ljudi, koliko je i primao stadion, nastala je totalna euforija! Ceo Taš skandirao je Kijino ime, a popularna pobednica najgledanijeg rijalitija je bila presrećna zbog ovog spektakularnog momenta, pa je srdačno zagrlila Jalu i Bubu i zahvalila im se na ovom gestu.

Kija posle Zadruge ima svoj prvi nastup, evo kada i gde (VIDEO)

Da stvar bude još bolja, pogotovo za one u prvim redovima, zagrljaj je posebno obradovao muškarce budući da je zgodna Kija pokazala svoju seksi guzu! S obzirom na to da je mesecima bila jedna od najzgodnijih učesnica Zadruge, zamislite tek kakvu je reakciju ovaj prizor izazvao...

14.000 ljudi skandiralo je Kijino ime kada se popela na binu, Foto: Marko Jovanvoić

Osim Kije, popularnim reperima iz Bosne i Hercegovine pridružila se i Elena Kitić, i zapalila masu svojim energičnim nastupom (pogledajte OVDE)!

I Elena je posebno obradovala muški rod, s obzirom na to da je na sebi imala seksi trakasti kostim - skroz providan, ispod kojeg je nosila bodi u boji kože. Međutim, eksplozija se dogodila kada se seksi Elena malo više zanela, pa joj je ispala bradavica...

Eleni Kitić je bodi malo sklizuo... Foto: Marko Jovanović

Osim toga, pred mikrofonom je bila i Maja Berović koja je u trenutku zanosa, da li namerno ili slučajno, malo više pokazala svoj najintimniji deo - međunožje.

Maja Berović na bini, Foto: Marko Jovanović

VIDEO: Masovna histerija na koncertu Bube i Jale: Kiju fanovi jedva pustili da prođe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • B

    25. jun 2018 | 17:13

    Ne znam kome i zasto moze da smeta jedna lepa zenska guza, jos uslikana slucajno, a ne belfie na insta. Muskarci, zato sto ste sami i ocajni i nikada uzivo niste videli tako lepu guzu? Zene, zato sto ste nesrecne u svojim izborima i ljubomorne? Meni i mom muzu se svidja i Kijina guza i harizma i humor i hrabrost. Zena je emancipovana i feministkinja i gleda svoja posla i svoju guzu. A vama kojima se ne svidja, pa sigurna sam da i vi imate guzu, samo ne vodite racuna o njoj. Kija kraljica

  • Miki Zr

    25. jun 2018 | 19:11

    Čekaj,zar nije ona rekla Luni ispala ti...?

  • Duda

    25. jun 2018 | 16:12

    Vi koji ste glasali za kiju evo ovako se vama zahvalila fuj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA