≫ 

Ceca joj je poklonila haljinu, Karleuša je javno prozvala, a ono što je Kija sada rekla o njima sve je iznenadilo!

Pobednica Zadruge priznala je da voli Karleušu, uprkos Jeleninoj izjavi da ne zna ko je ona

  • 16
Ceca, Kija i Jelena, Foto: ATA Images, Marko Jovanović, A.Nalbantjan

Nakon što je Ivana Peters objavila da joj je muka od javnog linča bilo koje vrste, a Jelena Karleuša je podržala, apsolutno svi su se složili sa tim da su pevačice stale u odbranu Lune Đogani.

Podrazumeva se, fanovi Kije Kockar odmah su "napali" Ivanu i Jelenu, a pop diva nakon toga se oglasila porukom u kojoj se čudila što nju pitaju o Kristini.

- Nije mi jasno zašto mi se konstantno obraćaju fanovi (!?) neke Kije, pobednice u nekom rijalitiju i kakve ja veze imam sa tom ženom i čega su oni konkretno fanovi i šta se konkretno dešava sa mozgovima? Ona je kapiram pobedila jer ju je muž prevario ali KAKVE JA VEZE IMAM SA TIM? - bila je Karleušina poruka.

Žena iz Zrenjanina se uključila i pitala Slobu za 5 tema o kojima može da priča sa Lunom: Kija se nasmejala, a evo šta je Radanović rekao! (VIDEO)

Kija na ovo nije ostala nema, pa je prokomentarisala Jelenine reči, ali se pre toga osvrnula na odnos sa Cecom Ražnatović koja joj je za veliko finale poslala svoju haljinu.

Ceca, Foto: Instagram/craznatovic_official

Saznajemo! Kija dogovorila saradnju, ovaj čovek preuzima brigu o njenoj muzičkoj karijeri!

- Cecu sam upoznala dok sam radila kao stjuardesa. Ona je letela biznis klasom, a ja sam je služila. Tada smo se upoznale, a ona je pohvalila Slobodana i rekla da je odličan pevač. Kasnije smo se videle na finalu "Pinkovih zvezda" i na njenom koncertu u Zrenjaninu, gde je Sloba bio specijalni gost. Čitam kako su neki izjavili da je strašno to što sam nosila haljinu koju je Ceca već oblačila, ali meni to ne smeta. Čast mi je bilo da je obučem, briga me šta ljudi pričaju - rekla je Kija.

Kija, Foto: A. Nalbantjan

Potom je prokomentarisala i Jelenu, naglasivši da je, uprkos tome što ju je Ceca javno podržala, Kristina u životu bila na više Jeleninih nastupa.

- Videla sam samo njen komentar za haljine... Bolje je da budem zvezda kao prevarena žena, nego kao ljubavnica Luna, za koju sam čula da je Karleuša podržava. A to što ona ne zna ko sam ja nema veze, nije ni prva, ni poslednja. Volim Karleušu i bila sam na više njenih koncerata nego na Cecinim, bila sam na Ušću i u "Areni" i volim njene pesme. Jelena je modna ikona i tu joj nema premca. Pesme su joj hitovi, a slušala sam "Bankinu" non-stop, jer je to moja biografska pesma - objasnila je Kristina.

Jelena Karleuša, Foto: Instagram/karleusastar

Jelena je na sve ovo reagovala tako što je na Instagramu i Twitteru objavila sledeću poruku:

- Tako je lutko, come to mama! Vrati Redžepovoj staru haljinu, ovde je ipak HAUTE COUTURE!

NASMEJANE I SKOCKANE Ovako su JK i Ceca stigle na suđenje:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 321

    27. jun 2018 | 14:41

    Kija uvek odmerena, kulturna i sa stilom. Prava dama i kad treba da se obuce i da odgovori. Svaka joj cast!

  • $

    27. jun 2018 | 14:01

    Ova Kija da obuce haljinu od cistog zlata oblozenu platinom i dijamantima i dalje bi izgledala jeftino.

  • Maki

    27. jun 2018 | 14:24

    Zašto Karleuša mora da umeša svoje prste u svaku "popularnu priču". Kao da nema dovoljno medijskog prostora...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA