≫ 

Pogledajte kako je Sloba reagovao na pitanje da li bi bio gost na Kijinom nastupu, a stav o duetu sa ženom mnoge će iznenaditi! (VIDEO)

U razgovoru za Telegraf Radanović je rekao da mu je između Kije i Lune trenutno, navodno, najvažnija karijera

  • 16

Slobodan Radanović nekoliko dana nakon završetka Zadruge našao se opet na istom mestu sa još uvek zakonitom suprugom Kristinom Kijom Kockar, ali i sada već bivšom ljubavnicom Lunom Đogani. Neposredno pred početak emisije ekipa Telegrafa sa Slobom je razgovarala o Kijinoj odluci da o njenoj karijeri brine čuveni menadžer Raka Marić koji je od mnogih naših pevača i pevačica napravio velike zvezde. 

Andrija Lazović se oglasio nakon Kijine pobede, rekao da je razočaran u nju, pa šokirao razlogom zbog kog će pozvati Slobu!

S obzirom na to da smo tog dana objavili informaciju da je Kija dogovorila saradnju sa Rakom, Slobu smo pitali da li bi pristao da bude gost na nekom od Kijinih nastupa u budućnosti. On se iznenadio, a onda je samouvereno odgovorio.

- Ja da budem gost na njenom nastupu? Pa, pošto se ja malo duže bavim muzičkom karijerom mislim da ona treba da bude gost na mom nastupu - rekao nam je Radanović.

Sloba i Kija, Foto: A. Nalbantjan

Međutim, na naše pitanje da li bi snimio duet sa još uvek zakonitom ženom, pevač je kao iz topa odgovorio:

- Što da ne!

S obzirom da nakon završetka rijalitija Sloba nije ostao u vezi sa Lunom, a njegova supruga Kristina je izričita da želi razvod braka, Radanovića smo pitali kojoj bi pre zatražio drugu šansu - Kiji, ili Luni.

Kija otišla na privatnu proslavu, a pored nje je muškarac o kojem su mesecima svi brujali! (FOTO)

Sloba, Luna i Kija, Foto: A. Nalbantjan

- Pa ne znam. Sebično je da ja treba da kažem da dam nekom drugu šansu. Veruj mi, da ne razmišljam o tim drugim šansama. Samo želim da podvučem tu liniju da se sve ovo reši, završi na koji god način. Da krenemo to ispočetka, svako svoj život, da svako traži svoju sreću. Ako je to na nekom drugom mestu - neka bude - rekao nam je Sloba.

Šta nam je sve Radanović rekao pogledajte u videu na početku teksta.

Sloba pevao u klubu: "Jesam oženjen ali ništa ozbiljno"

(M. Pantić, m.pantic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA