≫ 

"Malo ti je doživotne bruke od ćerke!" Tamara brutalno izvređala Gagija zbog slike koja je izazvala haos na društvenim mrežama!

Posle izvesnog vremena, Tamara Đurić je obrisala svoju objavu sa društvenih mreža

  • 13
Tamara Đurić, Foto: A. Nalbantjan

Tamara Đurić je već u nekoliko navrata javno stavila do znanja da je protiv pobednice Zadruge Kristine Kije Kockar, a tokom trajanja rijalitija podržavala je njenog još uvek zakonitog supruga Slobodana Radanovića.

VIDEO: Sloba poručio: Ne interesuje me Kijin novac već da svi nađemo sreću

Tamara se ovaj put "dohvatila" i Lunine porodice, odnosno Gagija Đoganija, čija je fotografija na kojoj Gagi (naglašavamo, u sklopu koreografije za jednu od pesama grupe "Funky G") drži ruke tako da asocira na orla, izazvala burne reakcije i preplavila društvene mreže. Ni Đurićeva nije preskočila ovaj momenat, pa se oglasila na račun toga.

Kijini fanovi žestoko odgovorili Gagiju Đoganiju nakon otvorenog pisma koje je uputio Željku Mitroviću! (FOTO)

Anabela Atijas i Gagi Đogani, Foto: Marko Jovanović

- Malo ti je bruke od ćerke doživotne, sad ti i ovo treba tako ubogom i očukanom... Gazime, gavrane, nekada si bio i simpatično glup i nepismen, kao da si pobegao iz cirkusa, al' sad si odvratan. Anabela, sve ti je oprošteno, kakav je ovaj, dobro vam ova mala i ne laje. Džaba vas branimo, je*ale vas i Kije i Lune i ostala mnogobrojna rodbina. Sikter! P.S. Hoću da budem u centru pažnje - napisala je Tamara na Instagramu uz Gagijevu spornu fotografiju, ali je sve ubrzo obrisala.

Evo o kojoj slici Gagija Đoganija se radi:

Printskrin: Instagram/gagidjogani

VIDEO: Sloba pevao u klubu: "Jesam oženjen ali ništa ozbiljno"

(Telegaf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA