"Ok cinema stage" za ljubitelje sedme umetnosti

Petu godinu za redom zahvaljujući ovoj saradnji OK publika uživaće u svetskim filmskim ostvarenjima pod zvezdanim nebom na Tjentištu

  • 0

I ove godine OK Fest u saradnji sa Operacijom kino donosi sadržaj i program za sve ljubitelje sedme umetnosti.

Petu godinu za redom zahvaljujući ovoj saradnji OK publika uživaće u svetskim filmskim ostvarenjima pod zvezdanim nebom na Tjentištu. Ekipa Operacije kino pažljivo je odabrala tri filma koja će se svake večeri 06/07/08 jula prikazati na velikom filmskom platnu od 21:00 u OK cinema zoni koja je locirana ispred Hotela "Mladost". Reč je o filmovima:

Petak /06.07./ - AVENGERS: Infinity war

Subota /07.07./ - Solo: A Star Wars Story

Nedjelja /08.07./ - GASTON LAGAFFE: Šeprtlja nad Šeprtljama

I pored toga što se u isto vreme održavaju koncerti na glavnom festivalskom stage-u, OK cinema zona mesto je okupljanja svih onih koji osim u odličnom filmskom programu koji smo za njih odabrali, uživaju i u jedinstvenom doživljaju bioskopa na otvorenom u NP Sutjeska.

Podsećamo Vas da je do petog po redu OK Festa ostalo još samo 7 dana i svi oni koji još uvijek nisu osigurali svoje mesto mogu to da učine kupovinom paketa OK kamp (kamp + ulaznica) po ceni od 35,00 KM po osobi do 03.07. preko prodajnog sistema OK Festa ili po dolasku na Tjentište na recepciji OK kampa tokom svih dana trajanja festivala. Više info potražite na linku OVDE.

I ove godine banka partner Nektar OK Festa je Addiko Bank.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA