Zbog vremenskih neprilika koncert Dina Merlina premešten na Knežev Arsenal

Za realizaciju ovakvog mega projekta ništa ne sme biti prepušteno slučaju, a svi posetioci zaslužuju najbolji mogući ugođaj

  • 2

Kragujevac je već nedeljama unazad sav u znaku dugo najavljivanog open-air spektakla Dina Merlina, a organizacijski tim koje predvode mnogobrojne tehničke ekipe angažovane na njegovoj realizaciji proteklih par dana prati vremenske prilike koje su pogodile našu zemlju.

Za realizaciju ovakvog mega projekta ništa ne sme biti prepušteno slučaju, a svi posetioci zaslužuju najbolji mogući ugođaj.

Izuzetno nepovoljni vremenski uslovi i obilne padavine su u tolikoj meri nakvasile travnati teren na Hipodromu, da tehničke ekipe nisu u mogućnosti da pristupe realizaciji postavke bine. Zbog toga je organizator koncerta Dina Merlina u Kragujevcu, nakon dugog razmatranja odlučio da je u najboljem interesu publike kao i bezbednosti i tehničke realizacije, da promeniti lokaciju održavanja koncerta sa Hipodroma u Kragujevcu na Knežev Arsenal. Nova lokacija, udaljena svega 2 km od prvobitne, će u datim uslovima svim posetiocima omogućiti još bolji i komforniji doživljaj koncerta na otvorenom, saopšteno je iz organizacionog tima.

Foto: Željko Vidinović

Svi oni koji u subotu budu u Arsenalu sigurno će doživeti jedinstvenu muzičko-scensku čaroliju kakvu samo priređuje neprikosnoveni Merlin: osvežena set lista posebno pripremljena za letnju sezonu i velika produkcija obogaćena specijalnim efektima koja ide uz rame sa najvećim zvezdama današnjice. Pod dirigentskom palicom ovog harizmatičnog umetnika 30.6. sve će to biti pretvoreno u nezaboravnu čaroliju na otvorenom.

Foto: Željko Vidinović

Uoči polaska za Kragujevac Dino Merlin je poručio da jedva čeka susret sa svojom publikom u subotu, 30.6. u Kneževom Arsenalu.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • saj

    30. jun 2018 | 16:00

    nek se vrati i da vise nikad ne dodje u srbiju, ko ovog uopste i placa

  • Danijela

    30. jun 2018 | 22:42

    Žao mi je što nisam u Kragujevcu. Mnogo volim njegove pesme.Treba doživeti njegove pesme uživo.Noc bude čarobna na njegovim koncertima i ta noć,bude duboko urezana.Posebno iskustvo. Sarajevo,Kosevo 2015.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA