Luka Lazukić pokreće sajt na kojem će izneti kompromitujuće detalje iz braka sa Natašom Bekvalac?

Lazukić navodno planira da objavi sve račune i slike salaša u Čeneju i pokaže kako je on izgledao pre i posle braka, kao i stan na Dedinju, a uz to će objaviti i neke njihove privatne slike

  • 24
Nataša i Luka, Foto: Marko Jovanović

Kako se navodi, Luka Lazukić ima nameru da pokrene sajt pod nazivom "Zbog da jedeš vnago" i da na njemu otkrije sve kompromitujuće detalje iz braka sa pevačicom Natašom Bekvalac.

"Povredi me sve vezano za njega..." Evo kako je Nataša reagovala kada joj je postavljeno pitanje da li se Luka interesuje za ćerku Katju (VIDEO)

Lazukić planira da objavi sve račune i slike salaša u Čeneju i pokaže kako je on izgledao pre i posle braka, kao i stan na Dedinju, a uz to će objaviti i neke njihove privatne slike.

Foto: ATA Images

On će navodno napraviti i rubriku u kojoj će se Nataša pojaviti u ulozi crne udovice, a on će otkriti i sa kime je ona navodno bila. Luka planira  da zakupi bilborde i štandove po svim većim gradovima, a prvenstveno po Beogradu i Novom Sadu i da štampa majice i narukvice sa porukom "Zbog da jedeš vnago", a da poruka na bilbordima između ostalog bude "A šta kaže Nataša?"

Nataša Bekvalac, Foto: Nikola Tomić

On je navodno čak unajmio i čoveka koji će isrtavati grafite sa njegovim likom uz poruku "Svi smo mi Luka Lazukić".

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jelena

    1. jul 2018 | 00:53

    Sam si je birao, pokaži malo poštovanja imate zajedničko dete. U mojim očima si jadan, niko nije ni znao za tebe dok nisi oženio Natašu. KAkav si ti čovek kad čuvaš račune od ručka, kafe? Treba da te je sramota.

  • Bojcica

    30. jun 2018 | 23:06

    Koji patetican lik.

  • Jovan

    30. jun 2018 | 23:23

    E crni druze, sto ce ti dete biti ponosno na tebe.. Cega se pametan stidi lud se tome raduje.. Zivo me interesuje od cega ti zaradjujes, kome ti porez placas..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA