≫ 

"Ispada da ja odugovlačim!" Sloba otkrio da ni danas neće potpisati papire za razvod, a evo šta je naveo kao razlog (VIDEO)

Radanović tvrdi da nije on "krivac"

  • 33

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović u utorak, 3. jula, prvi put je nastupio na prestoničkom splavu River, na koji je stigao vidno raspoložen.

Međutim, pre samog nastupa Slobodan je za Telegraf progovorio o tome kada će se naći sa svojom još uvek zakonitom suprugom Kristinom Kijom Kockar i zašto papire za razvod ipak neće potpisati u sredu, 4. jula, kako je prvobitnor ekao.

- U četvrtak. Trebalo je sreda da bude, ali me je advokat zvao. Ispada da ja odugovlačim, ispada da ja neću da potpišem, ali stvarno me je čovek zvao, preokupiran je svojim poslovima, zamolio me je da malo to odložimo, za četvrtak. Mislim da će i ona tu da bude, da ćemo svo troje da se nađemo. Veruj mi da ni ja ne znam, i ja čekam da mi jave - rekao je Sloba.

Sloba na žurci uhvaćen sa zgodnom pevačicom, a kada vidite o kome je reč znaćete zašto su sigurno pričali o Luni i Kiji! (FOTO)

Šta nam je još Radanović rekao pogledajte u videu na početku teksta. 

(Marko Pantić, m.pantic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljudina

    4. jul 2018 | 20:03

    Jedino sto je gore od Lune i Anabele u ovom trenutku je ovaj debeli lazov, koji ce i posle razvoda da iskoristava Kiju kao njen BIVSI muz!

  • blučanka

    4. jul 2018 | 14:01

    Potpisuj i bježi glavom bez obzira i ne osvrći se više.

  • Gordana Vrućini

    4. jul 2018 | 14:20

    RAZVEDI SE VEĆ JEDNOM I VRATI SE ONOJ KOJA TE VOLI 😀

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA