≫ 

Ova mala, Dzfgksxkdkd nešto... Karleuša osula paljbu po "radnim pevaljkama", a onda pomenula Teodoru i rekla šta misli o njoj! (FOTO)

Jelena Karleuša započela je diskusiju na Tviteru, a iznela je i svoje mišljenje o Teodori Džehverović

  • 20
Teodora Džehverović, Foto: A. Nalbantjan

Atraktivna Teodora Džehverović u Zadruzi je važila za jednu od najlepših i najzgodnijih takmičarki, a nakon osvojenog trećeg mesta u rijalitiju, nastavila je sa nastupima još jače nego ranije. 

Teodora je pre šest dana izbacila novu pesmu "Crni vitez" koju je posvetila bivšem dečku Kristijanu i koja već broji više od 2,5 miliona pregleda, a svojom pojavom, glasom i stasom uspela je da skrene pažnju i, ni manje ni više, nego Jeleni Karleuši.

Teodora u mrežastim čarapama i miniću koji nije ni prekrivao njenu seksi guzu, a kad se okrenula videlo se i više nego što je trebalo! (FOTO)

Jelena je na društvenim mrežama oštro iskritikovala trenutno stanje na srpskoj muzičkoj sceni napominjući kako, otkako je u žiriju "Zvezda Granda", još nije naletela na pravu zvezdu.

Jelenina objava na Tviteru Printskrin: Twitter/karleusastar
Jelenina objava na Tviteru Printskrin: Twitter/karleusastar
Jelenina objava na Tviteru Printskrin: Twitter/karleusastar

A zatim je Teodora na svom Instagram profilu objavila Jelenin tvit u kojem je stajala pohvala za nju, na šta se zahvalila Karleuši. 

Karleuša odgovorila hejterima i objasnila zašto se slikala gola! (FOTO)

Jelena Karleuša, Foto: ATA Images

- Ima i ova mala Teodora... Dzfgksxkdkd nešto. Nju sam zapazila. Dobar potencijal. Ali za velike stvari mora da nađe svoj pečat. Ne da bude mala JK, ma kako meni to slatko bilo. Biti svoj, kao Milica P... u tome je caka - napisala je Karleuša, a Teodora njoj na to: "Hvala ti, Jeco, na marketingu".

Teodorina objava na Instagramu Printskrin: Instagram/teodoradzehverovic

Inače, Teodora je u subotu, 6. jula, nastupila u Ćupriji, a kako je izgledala na nastupu pogledajte OVDE.

VIDEO: Teodora Džehferović nakon rijalitija o Anđelovoj porodici

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA