≫ 

Nadežda rekla da je pažljivo gledala svoj seks sa Mikijem, a onda je akciju opisala rečima koje su sve u studiju ostavile bez teksta! (VIDEO)

- Mi kad smo se okrenuli i kad smo videli, ja se mislim u sebi: "Šta ustaješ sad kad smo već došli do toga, idemo do kraja - rekla je Nadežda

  • 6
Nadežda i Miki, Printskrin: TV Pink

Bivši učesnici Zadruge Nadežda Biljić i Miki Đuričić obeležili su prvu sezonu Zadruge, a njihov intimni odnos pred kamerama imala je prilike da vidi čitava Srbija.

Razvalili krevet kao nikad pre! Miki i Nadežda imali žestok seks pomirenja! (VIDEO)

O ovoj temi danima se pričalo, a Nadežda je u jutarnjem programu otkrila da bi ona ponovo isto uradila i da je na vreme znala da je to mesto na kome su ona i Miki imali seks pokriveno kamerama, jer su od početka postojale simpatije između njih.

- Ta kamera je bila skrivena tačno tako da je ne vidi. Mi kad smo se okrenuli i kad smo videli, ja se mislim u sebi:"Šta ustaješ sad kad smo već došli do toga, idemo do kraja". Mi bi to uradili i da smo znali da su kamere. Mi smo se privlačili, tu je postojala hemija od kad sam ja ušla u rijaliti. Mi smo stalno flertovali i sprdali se - rekla je Nadežda.

Nadežda Biljić, Printskrin: TV Pink

Iako su se njih dvoje nakon svega verili Nadežda kaže da više nisu zajedno.

- Nismo mi više zajedno. Šta se desilo? Desili se Miki Đuričić i Nadežda Biljić. Dve budale! - rekla je ona kroz osmeh i dodala:

- Smejanje... znaš koje! Deset dana cela Srbija priča o seksu, a niko nam ne govori unutra da se to snimilo... Gledala sam, nisam loša!

Nadežda i Miki, Printskrin: Dailymotion

Pevačica je potom otkrila i kako je došlo do cele situacije.

- Ja izašla na cigaretu, on izlazi iz kupatila, i kaže: "Da se povatamo?" i ja kažem: "Ajde". I to se tako desilo - ispričala je Biljićeva.

Pogledajte šta je Nadežda rekla o seksu sa Mikijem o kojem je brujala cela Srbija:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    9. jul 2018 | 19:40

    Pala ti je cena nenormalno. Treba da te je sramota.

  • Crna udovica

    9. jul 2018 | 20:38

    DEGUTANTNO

  • Qwer

    9. jul 2018 | 17:59

    Od toga se ne može pobeci. Desilo se i to ti je. Kao da oni koji ih osuđuju to ne rade, samo u drugim uslovima. Ljudima dogorelo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA