≫ 

Ništa od razvoda! Ana i Darko na papiru i dalje zajedno, a razlog je klasičan srpski

Iako oboje imaju nove partnere, Ana i Darko još uvek se ne razvode

  • 10
Ana Sević i Darko Lazić, Foto: Marko Jovanović, ATA Images

Ana Sević i Darko Lazić 17. januara poslali su nam zvanično, zajedničko saopštenje o tome da se razvode, a konkretan razlog zbog kog se rastaju tada nisu naveli.

Međutim, iako su tada naveli da će se što pre sporazumno razvesti, od razvoda još uvek nema ništa, a razlog je po svemu sudeći novac!

Estradom se proširila vest da Lazić na jesen planira venčanje sa novom devojkom Marinom, ali to će biti teško izvodljivo pošto pevač ne može da se razvede od Ane.

- Kada su rešili da se raziđu, Ana i Darko su se dogovorili da ostanu u braku, ali da žive na različitim adresama. Navodno je Sevićeva to predložila zbog ćerke Lorene, ali i finansijske sigurnosti, a Lazić je pristao na to da budu neformalno razvedeni, a da pred zakonom i dalje budu muž i žena. Oboma im je odgovaralo da što više izglade odnose i da mogu normalno da komuniciraju i da se čuju oko deteta. Darko je nastavio da ih obilazi, da kupuje stvari i igračke za naslednicu, a i Ani daje novac za sve što joj je potrebno u kući i oko Lorene. On im čak finansira i letovanja i zimovanja, tako da su njih dve nastavile da žive u luksuzu - priča za Srpski telegraf izvor blizak bivšem paru i dodaje:

Ana i Darko, Foto: Marko Jovanović

- Logično, sve bi se to promenilo kada bi se Darko ponovo oženio, pa Ana ni u ludilu sada ne bi pristala na zvanični razvod i odrekla se svega. Kada bi sudski okončala brak sa Lazićem, ona i njihova mezimica bi živele od alimentacije, što nikako nije isto kao sada, kada finansijski ima sve kao i dok su živeli zajedno - tvrdi izvor.

Podsećanja radi, Lazićevi roditelji, kojima se Sevićeva navodno nikada nije ni sviđala, jedva su dočekali da dobiju novu snajku koja je, inače, rodom iz njihovog kraja.

VIDEO: Ana Sević o Darku: Bolje dobar razvod, nego loš brak

VIDEO: Darko Lazić na Đanijevoj godišnjici braka

(Telegraf.rs/Srpski tekegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Valentina25

    10. jul 2018 | 09:53

    Kakve su ovo nebuloze. Moji roditelji su se razveli jos dok sam bila mala (5). Tata je po zakonu morao da placa tj. od plate mu se odbijao odredjeni procenat. A on je meni van alimentacije mogao da daje milione. Sta ovi lupetaji kao “izgubice sve zbog alimentacije” Ovi se zajebavaju sa narodom ili im treba malo marketinga posto su pali u zaborav. Za nju bih rekla da je jedna klasicna sponzorusa koja nije sposobna da zaradi za sebe i dete, nego je muz izdrzava i ceka od njega da joj da. Meni je samo zao ovog deteta.

  • Ih

    10. jul 2018 | 09:26

    Pa naravno,sve jasno kao dan. nije se udala za njega zbog lepote i dobrote...

  • Licemerka

    10. jul 2018 | 09:31

    Ma koga ovo dvoje zanima?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA