Leksington bend premijerno peva nove pesme na splavu "Port"

Ovog puta ovi šarmantni momci obećavaju fenomenalan provod fanovima na najprestižnijem Beogradskom splavu Port

  • 0

Leksington bend nastupiće u sredu 11.jula ponovo pred beogradskom publikom. Ovog puta ovi šarmantni momci obećavaju fenomenalan provod fanovima na najprestižnijem beogradskom splavu Port.

Momci iz Lexingtona ponovo će obradovati svoje fanove spektakularnim nastupom. Publika na Portu će ove srede imati priliku da uživa u stasu i glasu momaka koji su šarmirali čitav region. Kako to uvek biva na njihovim nastupima i ovog puta obećavaju sjajan provod i noć za pamćenje i otkrivaju da li pripremaju još neka iznenađenja.

- Jako se radujemo druženju sa beogradskom publikom. Nakon izlaska naše nove pesme kojom smo publiku obradovali pre par dana mi ćemo obradovati i publiku koja u sredu bude bila na našem nastupu jer čemo premijerno otpevati upravo na Portu našu novu pesmu "Inkognito" - kažu momci iz Lexingtona i dodaju:

- Obećavamo sjajan provod, dobru atmosferu i puno dobre muzike. Uvek nam je veliko zadovoljstvo kada nastupamo na splavu Port.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA