≫ 

Amidžić se ponovo oglasio na temu utakmice Hrvatske i Engleske, evo šta je sada imao da kaže (FOTO)

Ognjen Amidžić je na Instagramu uoči utakmice za plasman u finale Mundijala odgovorio na neka škakljiva pitanja svojih fanova

  • 22

Nakon što je nastao opšti haos zbog današnje objave Ognjena Amidžića u vezi sa utakmicom između Hrvatske i Engleske na aktuelnom Mundijalu, a tiče se svih onih koji navijaju za susednu zemlju, voditelj se ponovo oglasio na Instagramu, neposredno pred meč.

Podsetimo, utakmicu su u Moskvi igrale reperezentacija Hrvatske i Engleske, u borbi za polufinale, a uoči samog početka borbe na zelenom terenu Amidžić je odgovorio na neka pitanja svojih fanova koji su bili radoznali da znaju zbog čega je Ognjen, navodno, negativno prokomentarisao sve one koji su večeras navijali za Hrvatsku (više o tome pogledajte OVDE).

Pitanja su prvo bila upućena na navodne izjave, a sve u okviru opcije "ask me anything" na Instagramu...

Printskrin: Instagram/ognjenamidzic
Printskrin: Instagram/ognjenamidzic

A zatim i na prognoze oko toga ko će pobediti, Hrvati ili Englezi...

Ognjen je na sve odgovorio.

Printskrin: Instagram/ognjenamidzic
Printskrin: Instagram/ognjenamidzic

U ovom trenutku je već jasno da je Ognjen dobro "prognozirao" i da reprezentacija Hrvatske ide u finale koje će biti održano u nedelju, 15. jula, u 17 časova, s obzirom na to da je pobedila reprezentaciju Engleske rezultatom 2:1.

Koji je komentar Jelena Karleuša uputila na račun Ognjena Amidžića pogledajte OVDE.

VIDEO: Ognjen Amidžić odgovorio Gagiju Đoganiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dete p.borca

    12. jul 2018 | 08:17

    I da je rekao a nije...shvatite vec jednom da oni nas ustvari mrze, mrze sve sto je srpsko. Mi smo ti koji ne vodimo racuna o tome pa nas iznenadi...

  • Sone

    12. jul 2018 | 00:16

    Kako ljudima nije jasno da su njihovi dedovi ubijali srpsku decu i zene u jasenovcu a to isto oceve radili 90 tih.ja nemogu da verujem da neko u srb moze navijai na njih,ako moze nek mi objasni motiv?

  • MK

    12. jul 2018 | 06:25

    Kako možeš voleti nekog ko tebe ne voli i nikada te nije voleo? I pre 37 godina na letovanju u Vodicama kod Šibenika nisi mogao u prodavnici da kupiš hleb ako ne kažeš kruh, s nepreglednu kolonu naših ljudi na traktorima nikada neću zaboraviti. KAKO MOŽETE VOLETI NEKOG KO VAS NIJE VOLEO NIKADA. Molim da mi objavite komentar

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA