Nataša Bekvalac se prepolovila! Pevačica drastično smršala za samo 10 dana, u providnoj haljini sve pokazala! (FOTO)

Pevačica se za deset dana, koliko ima od poslednjeg javnog pojavljivanja, "prepolovila"

  • 25
Nataša Bekvalac 26. juna, Foto: Nikola Tomić

Nataša Bekvalac u noći između 13. i 14. aprila 2018. godine prošla je kroz dramu, kada je njen jošuvek zakoniti muž Luka Lazukić, kako je rekla, fizički nasrnuo na nju i naneo joj vidljive telesne povrede.

Nataša se u tom trenutku još uvek oporavljala od porođaja, pa je i višak kilograma bio vidljiv. Međutim, svega tri meseca od nemilog događaja između nje i Luke, pevačica izgleda drastično drugačije!

Naime, Nataša je toliko smršala da se "prepolovila", što se jasno videlo prethodne noći kada smo se sa njom sreli na proslavi na Adi.

Nataša se na žurki pojavila u providnoj crnoj haljini koja je savršeno pokazala promenu na Bekvalčevoj i to, kako se čini, za svega 10 dana koliko je prošlo od njenog pojavljivanja na sudu, 2. jula.

Nataša Bekvalac, Foto: Nikola Tomić
Pevačica je potpuno drugačije izgledala pre svega 10 dana, Foto: Nikola Tomić
Nataša je smršala toliko da sada viška nigde nema, Foto: Nikola Tomić

Pored toga što je izgubila kilograme, još jedna promena vidljiva je na Bekvalčevoj, a to je njeno raspoloženje.

Za razliku od prethodna tri meseca, Nataša se na proslavi prvog rođendana "HIT Informera" smejala i veselila sa ljudima.

Nataša i Milan Stanković, Foto: Nikola Tomić

U trenutku kada je odlazila Nataša je pokazala i svoju pozadinu, koja nalikuje onoj savršenoj liniji od pre porođaja, koju pamtimo.

Nataša Bekvalac, Foto: Nikola Tomić
Nataša Bekvalac, Foto: Nikola Tomić

Nataša Bekvalac, Foto: Nikola Tomić
Nataša Bekvalac, Foto: Nikola Tomić

VIDEO: Susret Lune i Slobe na žurki!

(I.C.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Manja

    12. jul 2018 | 13:44

    Svaka joj cast! Ne mogu ni da zamislim kako joj je bilo proteklih meseci, a uspela je da se izdigne, sredi i vrati se svom poslu lepsa nego ikad! A vi sto komentarisete tako pakosno dobro razmislite da mecka hoce da zaigra pred svacijom kucom... Napred, Nato!

  • Milica

    12. jul 2018 | 16:52

    Niti je prikladno niti je lepo. Ona jednostavno nema nivo! Samo se lazno predstsvlja kao fina a Inače - pa to što je ostavila ikodinovica govori sve o njenim ljudskim kvalitetima. Njemu želim sve najbolje - spasio se od nje.

  • MM

    12. jul 2018 | 11:42

    Linija joj je dobra, svaka cast na tome ali setnja u vesu sa necim providnim preko sto je kao "haljina", niti je prikladno njenim godinama i ulozi majke, niti je lijepo i privlacno....djeluje jeftino u ovoj odjeci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA