≫ 

Bjela predstavio novu seriju, pa otkrio o kom pevaču želi da snimi film! (VIDEO)

Uz pesmu "Dva smo sveta različita" Bjela često lumpuje u kafani

  • 1

Glumac i producent Dragan Bjelogrlić predstavio je svoj novi projekat, TV seriju čiji je radni naziv "Žigosani u reketu", a koja na jesen počinje da se emituje.

Morao sam da uđem u kredite... Bjela progovorio o finansijskim problemima koje je imao dok je snimao najbolje filmove!

Bjelogrlićeva serija govori o dvojici nerazdvojnih prijatelja i saigrača u slavnom košarkaškom klubu, koji se nalazi na ivici propasti a koji će njih dvojica pokušati da podignu iz pepela. Bjela takođe ističe da ova serija nema potencijala da ide u inovativnost kao "Senke nad balkanom", ali da u tematskom smislu ovako nešto nije rađeno poslednjih godina.

Dragan Bjelogrlić, Foto: Nikola Tomić

- Ovo je serija koja nema ambicije da ide u inovativnost. Ova serija više svojom temom i emocijom želi da otvori neke druge teme. U svojoj formi ona ne ide ka tome da bude inovativna kao što je bio slučaj sa senkama. Ovo je jedna druga vrsta klasične serije ali u svom tretiranju tema ona možda biti nešto što nismo mogli poslednjih godina da gledamo - rekao nam je Bjelogrlić.

Bjelinu ćerku retko viđamo u javnosti, a sada je lepa Mia zablistala u kratkoj haljinici na koktelu povodom tatinog novog projekta! (FOTO)

- Možda film o Tomi Zdravkoviću, zato što je Toma velika inspiracija - odgovorio je Bjelogrlić, a onda nam je otkrio uz koju Tominu pesmu voli da lumpuje u kafani:

Legendarni Toma Zdravković, Foto: wikipedia

- "Ti i ja... Dva smo sveta različita..."

Bjela je okupio veliku glumačku ekipu na čelu sa Dubravkom Mijatović, Aleksandarom Radojičićem, Nebojšom Dugalićem, Predragom Ejdusom, Bodom Ninkovićem i mnogim drugim poznatim licima.

Šta nam je sve Bjela rekao pogledajte u videu na početku teksta! 

(Marko Pantić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA