≫ 

Miljana otvorila vrata svoga doma i pred kamerama pokazala kako je opremila porodičnu kuću u Nišu! (FOTO) (VIDEO)

- Ovde će živeti moja beba i ja i moja porodica, za sada. Kasnije planiram da se osamostalim i da kupim sebi i sinu stan u kom ćemo on i ja živeti zajedno - izjavila je Miljana

  • 8
Miljana Kulić, Foto: A. Nalbantjan

Bivša učesnica Zadruge Miljana Kulić rešila je da otvori vrata svoga doma i pred kamerama pokaže kako je sredila svoju kuću u Nišu.

Kiji se dopala prva pesma Anastasije Ražnatović, a evo šta joj je poručila! (FOTO)

Miljana broji sitno do porođaja i dane provodi u svojoj porodičnoj kući koju je opremila po poslednjoj modi.

- Dobro sam, teku pripreme za porođaj. Ušla sam u deveti mesec, tako da je moguće svaki dan da se porodim. Ovde će živeti moja beba i ja i moja porodica, za sada. Kasnije planiram da se osamostalim i da kupim sebi i sinu stan u kom ćemo on i ja živeti zajedno - izjavila je Miljana.

Printskrin: TV Pink
Printskrin: TV Pink
Printskrin: TV Pink

Printskrin: TV Pink
Printskrin: TV Pink

Pogledajte kako izgleda Miljanina kuća u Nišu (premotati na sat i 22 minuta):

VIDEO: Hteo sam preko MIljane da ispadnem žrtva, a oko deteta ćemo se dogovoriti: Ivan Marinković će uskoro postati otac, a njegova izjava je neverovatna

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • macana

    16. jul 2018 | 09:21

    Nikako mi nije jasno , ako je u septembru ostala trudna , trebalo je jos u maju ili junu da se porodi! S obzirom da je posle septembra usla u zadrugu , VEC TRUDNA PAR MESECI , znaci da je trebalo i pre maja da se porodi . Ovde nesto ne pije vodu , racunica nije bas tacna , ko zna kada je i sa kim ..........i ko je tata !!??

  • Zoran

    16. jul 2018 | 10:30

    Koliko je luda svaka joj cast za kucu sve novo vidi ,a za sprat pa svi vole da imisljaju inace jako lepa luca iako ne volim Miljanu da je vidim na tv i ovako.Jadan onaj otac sa zenom i tri cerke.

  • 011

    16. jul 2018 | 09:31

    Sve vreme njena majka i ona pricaju kako su dozidali sprat gde ce Miljana i beba da zive. Gde je taj sprat?!!Lazu, na Boga ne misle.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA