≫ 

"Moćni hakeri" i još moćniji "IT stručnjaci"... Bekvalčeva se oglasila nakon što su pokušali da joj upadnu na Instagram profil (FOTO)

- Znam da ne znam, ali znam ko zna - napisala je između ostalog Nataša Bekvalac

  • 4
Nataša Bekvalac/ Foto: ATA Images

Pevačica Nataša Bekvalac našla se meti hakera koji danima, kako kaže, pokušavaju da joj hakuju Instagram profil, ali i imejl koji godinama unazad koristi.

Nataša se javnom porukom obratila "moćnim momcima" koji pokušavaju da joj "upadnu" na profile na društvenim mrežama.

Nataša Bekvalac se prepolovila! Pevačica drastično smršala za samo 10 dana, u providnoj haljini sve pokazala! (FOTO)

- Najljubaznije bih molila "moćne hakere" i još moćnije "IT stručnjake" da prestanu da pokušavaju da mi preuzmu Instagram profil i mejl, jer je sve već počelo ozbiljno da me gnjavi i dosadno je... Man'te se ćorava posla, počnite da se bavite nekim regularnim poslovima... Znam, svaka promena je teška i stres je, ali na kraju to uvek izađe na dobro. Ja sam umetnička duša, ne razumem se u ovu vrstu tehnologije, znam da ne znam, ali znam ko zna... Zato pažljivo, jer ko drugome jamu kopa sam u nju upada... Lagano, momci... - napisala je Nata na svom Instagramu.

Natašina objava na Instagramu/ Foto: Instagram/bekvalceva

Ako je sudeći po kometarima na Natašinu objavu, mnogi njeni pratioci sumnjaju da iza pokušaja hakovanja profila stoji njen suprug Luka Lazukić. Podsećamo, Nataša je Luku prijavila za porodično nasilje tvrdeći da ju je suprug Luka u noći između 13. i 14. aprila pretukao u njenom stanju na Dedinju. Ova priča našla je svoj epilog na sudu, a naredno ročište zakazano je za 20. jul.

Natašu smo prethodnog dana zatekli u Crnoj Gori, a kako je izgledala bez trunke šminke na terasi hotela dok je bila potpuno sama za stolom, pogledajte OVDE.

VIDEO: Natašu Bekvalac progovorila o ćerki: Ja ne znam kako Katja plače

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goxxx902

    16. jul 2018 | 17:18

    Vratila se u igru...Na nasu zalost...

  • Mile 🚜

    16. jul 2018 | 20:04

    Meni ovo liči na provokaciju. Čovek je nista ne dira a ona ga čačka da napravi neku glupost. Tako je i lažne modrice napravila.

  • Miroslava

    16. jul 2018 | 17:58

    Bravo Nataša,morašim pokazati da nisi samo - - barbika.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA