≫ 

Lazukić ulazi u Zadrugu? Luki će ponuditi 50.000 evra i poseban tretman da bude deo ovog rijaltija!

Ukoliko prihvati ovu ponudu Lazukić bi bio smešten u luksuznom delu "rijaliti grada", odnosno u hotelskoj sobi i imao bi razne pogodnosti

  • 34

Luka, Foto: Nikola Tomić

Pripreme za Zadrugu 2 su uveliko u toku, a jedan od učesnika ovog popularnog rijaltija bi mogao da bude i Luka Lazukić kojeg je supruga pevačica Nataša Bekvalac pre tri meseca optužila za porodično nasilje.

Nakon što se nije pojavila na suđenju, Nataša Bekvalac u seksi haljini golih leđa razvalila na nastupu u Beogradu! (FOTO)

Televizija Pink planira da ponudi Lazukiću čak 50.000 evra za desetodnevni boravak u Zadruzi, a imao bi i razne pogodnosti tokom svog učešća u rijalitiju.

- Luka je svestan da je u žiži interesovanja zbog skandala sa Natašom, s kojom je na sudu. Iako on nikada nije želeo da bude u medijima, štaviše, vešto je izbegavao bilo kakav kontakt sa sedmom silom, razume pritisak i potrebu medija da i on bude u žiži interesovanja. I čelni ljudi ovako velikog projekta kao što je Zadruga žele da pregovaraju s njim i da mu ponude odlične uslove, jer ovo ne bi bilo prvi put da bivši muž neke od pevačica svoju ispovest ispriča pred milionskim auditorijumom - kaže izvor.

Luka, Foto: ATA Images

- Njegov aranžman bi podrazumevao da bude smešten u luksuznom delu "rijaliti grada", koji se ovog leta širi i gradi, odnosno u hotelskoj sobi, da ima zasebno kupatilo, ali i pravo da dva sata dnevno koristi mobilni telefon, televiziju i internet. Zadržao bi se svega deset dana, ali to bi bilo i više nego dovoljno da se postigne veliki efekat - zaključio je dobroobavešten izvor.

VIDEO: Luka Lazukić stigao na glavni pretres vidno neraspoložen i nervozan

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Znala sam..

    22. jul 2018 | 10:46

    Da će neko doći gori od Kije. O moj Bože!!!!!!!

  • Brka

    22. jul 2018 | 08:59

    Kakav hotel u svinjac bi ja njega!

  • Zoki

    22. jul 2018 | 13:25

    Jadan narod sto gleda kurve i robijase na tv...treba da budu u zatvoru a oni se jos reklamiraju na ovakav nacin..Tuga smo od drustva i drzave

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA