Sloba priznao da se sada više čuje sa Kijom nego sa Lunom, a razlog će vas baš iznenaditi! (VIDEO)

Sloba Radanović se u po izlasku iz rijalitija čuo i sa Kristinom i sa Lunom

  • 23
Printskrin: Youtube/RTV Pink Official

Bivši učesnik rijalitija Slobodan Radanović u emisiji na TV Pink otkrio je da se više čuje sa svojom još uvek zakonitom suprugom Kristinom Kijom Kockar, nego sa bivšom devojkom Lunom Đogani.

Razlog zbog koga se Kija i Sloba čuju je poslovne prirode, a Radanović ne krije da je uvek tu za Kristinu kada mu se obrati za savet.

- Podjednako sam se čuo i sa Kijom i sa Lunom do skoro, ali to nije bilo ništa specijalno. U poslednje vreme se više čujem sa Kristinom, jer se bavi muzikom, obrati mi se za svet jer zna da joj neću dati lažne nade, nego ću joj reći uvek iskreno - rekao je Radanović.

Kako se spekuliše o njegovom emotivnom statusu, Sloba je otkrio da još nije spreman za nešto novo.

Slobodan Radanović. Printskrin: Youtube/RTV PINK Official

- Rano je za nešto novo, još nisam završio ono što sam imao do skoro. Treba da podvučem crtu i da krenem od nule - zaključio je Radanović.

Možete pogledati ovu situaciju na 20:50 u videu ispod:

Video: Sloba priznao: Želim da se razvedem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Psiho

    23. jul 2018 | 19:27

    Ljudi da li bi neko od vas hiljadu mogao da mi napise gde je to Kija pokazala dostojanstvo? Prvo ste pisali jednom nije Lunu uvredila a ima pravo na to i u pravu ste, nije je jednom uvredile vec mnogo puta (mnogo puta ju je nazvala dro*om) tako da zanima me gde kako je to Kija pokazala dostojanstvo kada je celu situaciju prevarene zene i sazaljenje naroda iskoristila za svoj cilj a to je da bude poznata i slavna. Gde je tu dostojanstvo? Jedini ko je u toj prici pokazao dostojanstvo je Andrija.

  • ....

    23. jul 2018 | 17:22

    Kija ga smara pa onda pravi propagandu kako on hoce pomirenje, slicno kao i u Zadruzi.

  • Lena

    23. jul 2018 | 17:28

    Trazi savet od coveka koji je javno prevario i na metar spavao sa ljubavnicom??? I ovo treba da razumem cenim i postujem? Gospode Boze koji je ovo zirkus.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA