Brena otkrila ko je prvi saznao srećnu vest da Filip i Aleksandra čekaju bebu

Folk zvezda ne krije svoju sreću povodom toga što će u familiju stići prvo unuče

  • 1
Brenu i Bobu nedavno smo uhvatili u Crnoj Gori/ Foto: Nikola Tomić

Folk zvezda Lepa Brena nedavno je primila radosnu vest, da će Aleksandra Prijović i Filip Živojinović postati roditelji i da će u kuću Živojinovića stići prvo unuče.

Brena je otkrila da je njen suprug, a Filipov otac, Slobodan Boba Živojinović, prvi saznao srećnu vest.

Ekskluzivni paparaco! Uhvatili smo golišavu Brenu na jahti, na skrivenoj plaži u Crnoj Gori: Pogledajte nikad viđeno izdanje folk zvezde! (FOTO)

- Vest o tome da će Aleksandra i Filip imati bebu odjeknula je u našoj familiji, a nakon mesec dana to nam je saopštio Boba, koji je prvi saznao. On je čovek svetskih manira i tu informaciju sačuvao je za najuže članove porodice, što je u javnosti pogrešno protumačeno. Ipak, smatramo da je na roditeljima hoće li i kada javnost saznati. Mi smo srećni, jer je to prvo unuče u našoj familiji - izjavila je Brena.

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović u Budvi/ Foto: Nikola Tomić

(Telegraf.rs/Glossy)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😇😇😇

    12. avgust 2018 | 00:21

    A sta je sa Filipovom mamom,valjda je ona bitnija u njegovom zivotu od Brene. Zeno nemas meru i postovanje ni prema Filipu ni prema njegovoj majci. Na kraju ce biti da si mu ti bitnija u zivotu. Treba znati svoje mesto u svemu, a u ovakvim stvarima pogotovo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA