≫ 

Nije je bilo 7 nedelja, a sada se Nikolina Pišek vratila u mini bikiniju i "razvalila" vrhunskim telom i savršenim oblinama! (FOTO)

Posle ovoga, sve joj je oprošteno!

  • 11
Nikolina Pišek/ Foto: ATA Images

Nikolina Pišek (42), supruga Vidoja Ristovića, vratila se posle kraće pauze na društvene mreže, na posebnu radost muškaraca jer seksi brineta važi za jednu od najzgodnijih Hrvatica.

Nikolina je napravila malu pauzu od Instagrama, a vratila se u nikad boljem izdanju - nikad bombastičnija i zanosnija, tako da su joj obožavaoci sasvim sigurno odmah oprostili što je nije bilo.

Seksi voditeljka pokazala je izvajane trbušnjake, ali i ostale obline kojima je bukvalno "oduvala" i duplo mlađe devojke!

"On je pao na lovu, a ja sam bolje upakovan prosek!" Nikolina Pišek iznenadila odgovorom na pitanje o mužu Vidoju

- Ne shvatam kako ljudima polazi za rukom da vode tako zanimljive živote i uporedo fascinantne profile na Instagramu. Ja sam nesposobna za to. 7 nedelja odsustva?! Ok, vreme je za buđenje. Rezultat - vratila sam se sa žurke na plaži na predivnom ostrvu i objavila sažvakanu verziju sebe ispred zida kuće... - napisala je Nikolina, ali džabe joj što misli da je "sažvakana", jer je bombastičnom figurom uspela da dobije samo najveće komplimente!

Nikolina Pišek u nenormalno seksi izdanju/ Foto: Instagram/nikolina_pisek

Bombetina, zar ne?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljiljana

    11. avgust 2018 | 16:18

    Žena ima 40 god,vrlo mrsava,vidi se ožiljak na stomaku,grudi su radjene,kosa dodata,usne napumpane,ne razumem kakva je riba.Meni lično je fina kao osoba ali manite se više tih slika,uvredljivo za ženski rod.Stavite nekog muškarca od 40 tak u kupaćem pa da ga malo analiziramo.

  • Arsa

    11. avgust 2018 | 14:48

    Što jes, jes.Ribetina.

  • Dzoni

    11. avgust 2018 | 15:36

    Top!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA