≫ 

"Jecu je ubio neko ko ju je odlično poznavao": Nada Topčagić posle dve godine progovorila o ubistvu pevačice i Zoranu Marjanoviću

Pevačica je posle dve godine ćutanja progovorila o svirepom ubistvu Jelene Marjanović, kao i o Zoranu Marjanoviću optuženom za krivično delo teško ubistvo

  • 14

Nada Topčagić/ Foto: A. Nalbantjan

Viši sud u Beogradu potvrdio je optužnicu protiv Zorana Marjanovića (39), kojom mu se na teret stavlja da je 2. aprila 2016. godine na nasipu u Crvenki kod Borče ubio suprugu Jelenu Marjanović (33).

Optužnicom mu se na teret stavlja krivično delo teško ubistvo, za koje je zaprećena kazna do 40 godina zatvora i on bi navodno već na jesen trebalo da sedne na optuženičku klupu.

Bliska prijateljica i koleginica ubijene pevačice, Nada Topčagić, posle dve godine ćutanja je progovorila o tragediji, i istakla da je njen suprug kontaktirao Zorana čim je izašao iz pritvora u kojem je bio skoro devet meseci.

Zoran Marjanović/ Foto: Milena Đorđević

"Voleo te kao ja nije, nije niko": Snimaju pesmu posvećenu Jeleni Marjanović i spot, ovi stihovi su najteži (VIDEO)

- Moj muž je odmah zvao Zorana, čim smo saznali da je izašao na slobodu. Mi smo gotovo sigurni da on nije ubica, i moj Zlatko i Zoran su i dalje u dobrim odnosima. Zoran se Zlatku zahvalio na pozivu, ali ipak moramo priznati da se sa njima nismo čuli dugo, niti su oni nas zvali. Udaljili smo se jedni od drugih, jer smo svi u čudu zbog svega što se desilo. Sada nećemo da ih zovemo mnogo i smetamo, jer Zoran uživa u svakom trenutku sa svojom ćerkom - izjavila je Nada, kojoj ipak najteže pada to što dugo nije videla malu Janu.

Nada Topčagić bila je bliska prijateljica sa Jelenom Marjanović/ Foto: Telegraf

- Gledam Janine fotografije na društvenim mrežama i mnogo mi je krivo što ona više nije ono dete koje sam poznavala. Vrlo je ozbiljna i vidno utučena. Njoj je Zoran sve, a zbog svega što se dogodilo, odrasla je preko noći. Njeno detinjstvo je postalo stravično, a Janu tek očekuje pakao, ako na kraju osude Zorana. Iako ima babu, dedu, strica i rođene tetke, niko neće moći da joj nadoknadi Zorana - istakla je pevačica.

Nada se već dve godine priseća druženja sa Jelenom i Zoranom, i i dalje se pita ko je Jelenin ubica.

- Stalno vraćam film i prisećam se naših druženja. Zoran i Jelena se nikada nisu svađali, a među njima nije bilo čak ni uobičajenih bračnih razmirica. Muž mi kaže da sam se pretvorila u Agatu Kristi, ali ja nikako ne mogu da nađem ništa sumnjivo što bi ukazalo na to da je bilo ko od Marjanovića upleten u ubistvo. Zoran je bio omiljeni sin u porodici i ako ga na kraju osude, to će biti stravično za porodicu. Za mene je nepojmljivo da je Zoran ubica, to ne mogu nikako da povežem sa njim. Imam svoje mišljenje o Jeleninom ubistvu, koje sam dugo formirala. Sigurna sam da je Jecu usmrtio neko ko ju je odlično poznavao i ko je želeo da napakosti porodici - zaključila je Nada.

Nada Topčagić i ubijena Jelena Marjanović/ Foto: Privatna arhiva

VIDEO: Zoran Marjanović stigao kući, ćerka Jana mu skočila u zagrljaj

(Telegraf.rs/Alo!)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aha

    11. avgust 2018 | 17:14

    Dok se ti cudis i ne verujes ona trune!kako ce Jana bez Zorana??cujes li ti zeno sta pricas!?izgleda da si ti bila samo njegov prijatelj

  • Deff

    11. avgust 2018 | 18:26

    Podignuta optuznica za tesko krivicno delo,preti kazna od 40godina ,a on na salobodi... pa gde to ima... dajte onda sve pustite da se brane sa slibode.nemojte molim vas pisati ako nije provereno,a ako je provereno ja se izvinjavam i dodajem sa je ovo banana drzava...

  • mima

    11. avgust 2018 | 18:03

    svi koji nesto znaju, a ima ih za mene su zlocinci kao i onaj koga kriju, ubicu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA